Regisztráció Blogot indítok
Adatok
0marina0

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
0marina0 2014.05.28 20:46:39
A Neroli parfüméria jóvoltából egy szuper ajándékcsomag keresi gazdáját, mely egy klassz, rózsaszín konnyaku szivacsot tartalmaz francia agyaggal, továbbá egy vele színben harmonizáló FNUG körömlakkot. Mit kell tenned, ahhoz hogy Tiéd legyen az…..
Hol voltunk, hol nem voltunk, már beszámoltunk róla, hogy a The Body Shop három limitált és csodás családdal jön ki a karácsonyi szezonra. Egészen konkrétan mi függőek lettünk és örülünk, hogy végre már az üzletekbe is megérkeznek a termékek. (A sajtótájékoztatón…..
0marina0 2012.11.01 17:30:13
Még tombol a nyár, újra meleg az idő, ilyenkor pedig a fesztiválok mellett a strandokat is szívesen látogatjuk. Ha megrögzött zenerajongó vagy, vagy csak szeretnél egy jót bulizni a barátaiddal, bőven válogathatsz még a nyári események közül. Hogy szórakozásod felhőtlen…..