Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balcsapott

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok rettenetes hír közepette érkezett egy nagyszerű is. Jövőre, az István, a király harmincadik évfordulójára ismét bemutatják ezt a nemzeti kincset. A Boldizsár Miklós, Ezredforduló című drámája alapján írt rockoperát Alföldi Róbert viszi színre. Igen, az az Alföldi…..
Balcsapott 2012.10.07 12:11:59
@rkrm: Te meg a nemzet, keresztény, érték szavakat felejtsd el ostoba droid! Leírod itt ezeket közben egyikről sem tudnád megmondani, hogy mit értesz rajta, vagy igen....Akkor ird már le ti kis túlidomított faszkalap!
Ennek az országnak a sok buta műveletlen rkrm féle az egyetlen baja! Pár éve még a szociknak csápolt, mert akkor éppen az volt a divat, most meg a jobbikhoz rohangál , mert az a divat. Aztán meg idejár felmondani a leckét...
"Ahol könyveket égetnek, ott végül embereket is fognak." /Heinrich Heine/És ahol emberekről készült szobrokat gyaláznak meg? Ha nem kulminálna a különböző történelmi figurák élethű szobrainak különböző színű festékekkel való leöntésében a múltunk kapcsán jó ideje…..
Balcsapott 2012.10.07 11:58:23
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

"Csakhogy mindenki, aki egy szárított mazsolánál nagyobb méretű aggyal rendelkezik" és valaha olvasott bármit is a Magyar történelemről, netán esetleg a Lengyelről az tudja, hogy Horthy nem volt katonai diktátor, Pilsudski viszont igen. (És ez most biztos fájni fog, de fiatal korában Pilsudski tagja volt a Lengyel Szocialista Pártnak is, melynek később vezetője lett. De ezt csak zárójelben) Szóval, hogy rövidre fogjam kedves Stefánka, kettejük között kb. annyi a hasonlóság, mint a fejőszék és az istálló között, mindkettő fából van, mindkettő köthető a tehenekhez...és mégis. Szóval Drága tündérke!! Te rohadt kis náci, takarodj vissza tehenet fejni!!
Az iPhone 5-ösért éjszaka is sorban állók százai bizonyították be, nagyon is mobilizálhatóak egy tárgyért, de ha valami többet, hasznosabbat, érdemeset kellene tenni, akkor már oda a nagy lelkesedés. Ez a lefelé nivellálás világa, ez a tehetős csőcselék világa. IPhone 5…..
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
Balcsapott 2012.09.26 20:30:33
@Wegam: Nem kisbarátom, nem cáfolunk. Hidd csak el!!
Balcsapott 2012.09.26 20:33:11
@dögölj meg: Tényleg?! Nem láttam a névsort...így azt sem tudom ez a faszi benne volt-e, de hogy Szaniszló sem látta az is biztos!
Megkezdte a jótékonyságot a pénzemből Schmitt Pál bukott köztársasági elnök. A hangsúlyt nem a "pénzemből" szóra helyezem, hiszen Göncz Árpádtól Kövér Lászlóig minden államfő az én pénzemből (meg a többi állampolgáréból) jótékonykodott. A gond Schmitt Pállal…..
Balcsapott 2012.08.31 14:38:50
@Hajdú Peter: Ja, talpig becsületes...besúgó volt, nem baj, lopott, nem baj, hazudott, nem baj....a lényeg, hogy a "MI" volt MSZMP kádereink közé tartozik. Hát ez az, ezért undorodom tőletek, ha ti csináljátok, akkor semmi sem bűn, pont olyanok vagytok mint az MSZP...csak bunkóbb kiadásban.

Aki "besározta" Plagi doktort, az nem MAGYARORSZÁGOT, hanem FIDESZORSZÁGOT "sározta" be...nagyon helyesen, mert a szarrakást csak a hozzád hasonló agyhalottak hívják légfrissítőnek. Aki normális, az nevén nevezi: SZARRAKÁSNAK és ez így helyes.
Pörzse Sándor a Barikád nevű jobbikos sajtóorgánumban illetve Mark Zuckerberg közösségi oldalán publikált egy keményet. Nevét ugyan nem írta le, de Szegedi Csanádot minősítette. Összeállt számára a kép: Szegedi lepaktált az ellenséggel. Vagyis Pörzse Sándor immár…..
Balcsapott 2012.08.28 22:03:05
@Jankove: Ebben senki nem akadályoz meg ma sem benneteket,olyan defektesre neveled a gyerekedet amilyenre akarod, DE ahhoz, hogy a többi ember mit gondol, hogy él semmi közöd...többek közt ezt sem képes ésszel felfogni az az ostoba fajtád. Az meg, hogy kik fizetik ezt a vircsaftot kb. 10 éve köztudott...Minden kelet-európai náci mögött Putyin bá áll....pénztárcával a kezében
Balcsapott 2012.08.28 22:12:49
@Jankove: A körülmények maradnak, sőt rosszabbodnak, mert a magadfajta bunkók csak rontanak rajta azzal amit csinálnak...eddig még megvédtek titeket a rendőrök, de ez nem lesz mindig így, főleg ha úgy viszonyultok hozzájuk, ahogy mostanában. Aztán ha egyszer majd nem lesznek ott a cigók felhúznak titeket a lámpavasra mind...én pedig majd mosolyogva nézem a tv-ből, a lakásomból -amit már 5 éve is biztonsági szolgálat védett- ahogy megeszitek a szart amit magatok csináltatok! És egyébként is, húzzatok vissza Borsodba mocskos parasztok és csináljátok a palávert magatoknak. Itt pesten senki nem kér belőletek