Regisztráció Blogot indítok
Adatok
King Übü (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slovensko, do toho! Magyar Pussy 2012.08.22 11:02:00
Hideg szelek fújnak Kelet-Európában: két évtizeddel a demokratikus fordulat után visszarendeződni látszik minden: erős állam, etnikai nacionalizmus, nyomuló egyházak, erős kezű cár atyuskák fiatal lányokkal packáznak. Nem vitás: Malina Hedvig és a Pussy Riot zenekar tagjai korunk…..
King Übü (törölt) 2012.08.22 16:30:50
@w a s d: ez nem szlovák, mert olyan nincs.
főleg nem Magyarországon. akinek magyar az anyanyelve, vagy beszél magyarul, az nem lehet szlovák.
tót nemzetiségi magyarból sem lehet szlovák.

olyanok ezek, mint az RMDSZ-es erdélyi 'magyarok' - mind zsidók.
Slovensko, do toho! Pszeudomagyarok 2012.08.20 13:02:00
Az ősmagyarok megérkezése a Kárpát-medencébe és Szent István államalapítása történelmünk egyik legjelentősebb eseménye. Ennek ellenére még csak annyira sem ünnepeljük, mint Cirill és Metód szlovákiai látogatását, még ennél is rosszabb: azt gondoljátok, a győri vagy a…..
A héten Ceglédre érkezett a magyar gárda - vagy valami útóda annak - így újabb konfliktus alakult ki a Jobbikosok és a helyi cigányság között. Tegnap este amikor mindenki azt hitte pattanásig feszült a konfliktus élőben követhettük végig, mit csinálnak ilyenkor a gárdisták és…..
King Übü (törölt) 2012.08.20 20:33:03
@A fidesz a betegek kiirtására készül: én nyilas? :) évtizedekkel később születtem te mocskos náci.

nem tetszik az igazság? a zsidó az egyetlen náci nép, és izrael az egyetlen náci állam. ezek tények.
King Übü (törölt) 2012.08.20 20:41:39
@weisz manfréd huba: lehet a sok hatalomkártyázás közben eltompult az agyad, és ettől nem fogod fel, hogy a szombat az egy nappal korábban volt, mint a vasárnap, de a vasárnap du. is megelőzi a vasárnap estét.

@A fidesz a betegek kiirtására készül: se UTE-s, se Fradista nem vagyok, magyar bajnokin 96ban voltam utoljára. ez a cikk nem a vlág minden pontját tapasztalható futbalhuliganizmusról szól. én kicsit sem sajnálnám a BKV rongálóit, ha megbasznák őket. ha fehér, ha cigány. sőt, amelyik csapat tagjai elkövetik, azt számolják fel.
már rég ultimátumot adtam volna a fradi és az UTE szurkolóinak: még 1 szétvert állomás/jármű, és csapat vissza BLASZ III-ba, és 100milliós bírság (ennyibe kerül a BKV-nak az egész éves rongálás)

de ugyanígy kell elbánni a graffitis zsidó hülyegyerekekkel.

de ez az egész nem változtat azon a tényeg, hogy jelenleg egyetlen nép van, ahol teljesen általános és elvárt a náci szellemiség, és ez pedig a zsidó.