Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makilovag

0 bejegyzést írt és 314 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
makilovag 2012.10.08 19:26:11
@Pannonymous: Ennyi.. Mi meg itt agyalunk az orosz hokin meg megyekettőn :D :D :D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: Bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Ezt írod: Gratulálok, így kell nyerni egy nagyon rossz tippel. Inkább egy nagyon rossz tippem legyen ami bejön, mint egy nagyon jó, ami elmegy..."…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A sportfogadás nem arról szól,hogy a legjobb keretű meg tudású csapat nyer, hanem arról,hogy eltaláld a kimentelt" (Walter Sobchek)..
makilovag 2012.09.27 19:59:48
@^Kriszi^: AIK nekem is kell.. Meg kell hogy legyen.. már csak ez kell a mai boldogságomhoz :D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Közel sincs annyi bunda, mint ahányszor ráfogják. Ha elmegy a tippünk, inkább utólag is ki kellene elemeznünk a tippet, hogy helyes volt-e megtenni. Ha…..
makilovag 2012.09.24 15:11:07
Sziasztok!!

Tegnap két nap bukó után végre jöttek a tippjeim.. Íme a fő attrakció:

www.kephost.com/images4/2012/9/24/a1_2012_9_24_0fp6kinj5i.bmp

Emellett a St. Gallen hazai győzelme is hozott egy tiszta ezrest a konyhára, így a múlt hetet 2000Ft pluszban zártam..

Mai két tippem:

Apollon Limasszol - AEL Limasszol--- nem lesz döntetlen 1,28
Aalborg – Esbjerg--- H 1,70
1544Ft--- 2624Ft

Sok szerencsét és nyereményt mindenkinek!!
makilovag 2012.09.24 15:14:10
@makilovag: pontosabban: 1544Ft---3379Ft
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
makilovag 2012.09.18 11:29:06
@MarkHXV?: Seppi még nem vesztett és az eddig két párharc 3:0-val végződött.. Ez eddig elég egyértelmű mérleg..
makilovag 2012.09.18 11:38:37
@MarkHXV?: Nem tudom... Én megfogadnám most..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Vannak, akik kő keményen dolgoznak azért, hogy másnak is jó legyen. Ez az igazi művészet !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete, hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
makilovag 2012.09.16 15:45:08
@gatyad: Már nem hajlik!!! Remélem egyenesedik!! Már csak ez a meccs kell a pénzemhez!!
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " ... nem gondolkodom ... ÉRZEM !!! " (ÁCSI MILÁNY (72) )..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
makilovag 2012.09.13 19:52:15
@Magical: Mibe vetted? nem értem..
makilovag 2012.09.13 20:20:36
@Magical: értem.. én megyek dolgozni, de te tartsd a frontot és szurkold ki!! :D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Abdul-BashirSheik Bin "Dabii") ..
makilovag 2012.09.11 16:15:16
@Pannonymous: Üdv neked is!! bet 365-ön..
makilovag 2012.09.11 16:21:15
@Pannonymous: ott a TV jel.. kattints rá és ott lesz ha regelve vagy :D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Egy jó fogadó nagyon sok mindenre figyel. Le lehet szűrni sok mindent. Ezek is segítik a nyertes szelvény kialakítását."  (VörösÖrdög)..