Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feetworship

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma estére válogattam gyűjteményem legizgalmasabb darabjaiból. Remélhetőleg nem csak számomra lesz az. Fontos megjegyezni, hogy a vízjel ne tévesszen meg senkit. Ezen az oldalon, ahonnan a képek származnak, főleg amatőr lányok vannak, akik a képeik publikálásáért pénzt kapnak,…..
Itt egy újabb kis összeállítás, nyalható talpú lányokról. Most is főleg "amatőröket" hoztam, élvezzétek :) Kommentben írjátok meg melyik a kedvenc, vagy akár többet is, csak bátran ;) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ..
feetworship 2012.11.19 20:46:29
@vittore: Szia! Örülök, hogy "segíthettem", bár nekem sem kizárólag a talpak tetszenek, hanem maga a láb, és persze az egész nő, itt csupán kicsit belemerültünk a "részletekbe" :)
Köszönet érte egy lelkes fórumozónak aki megosztotta velünk uncsi tesója szexi lábait! ..
feetworship 2012.11.18 22:57:02
Ezeket a képeket egy magyar tinilánytól kaptam, akinek a talpait remélhetőleg előbb- utóbb (remélem előbb) elnyalogathatom. Szerintem istenien gyönyörűek, bizonyára örülne neki, ha ti is írnátok véleményt ;) Rávernétek? ..
Egy remek kis oldalat ajánlok figyelmetekbe : www.footfetishsanctuary.com ..
Legutóbb is összehoztam egy ilyen kis "válasszuk ki a legjobban tetsző lányt" játékot, ahol elsősorban arra vagyok/vagyunk kíváncsiak melyikül talpát nyalnátok legszívesebben. Próbáltam most is többnyire amatőr, fiatal csajokat hozni, valamint olyan képeket, amelyek talán nem…..
Üdv, Szeretném, ha kicsit energikusabbá varázsolnánk az oldalt, amihez persze leginkább arra van szükség, hogy Ti, olvasók is kommenteljetek, véleményt nyilvánítsatok a bejegyzéseknél, hiszen Miattatok csináljuk ;) A mai napra hét lányt hoztam, akikben az a közös, hogy…..
feetworship 2012.09.27 14:25:42
@feetmaniac: Sajnos nevet egyiknél se tudok, mivel ezeket a képeket egy olyan gyütjőoldalról szereztem, ahová bárki feltölthet :/ Szóval a vízjeles képek sem a saját oldalukról vannak. Lesz még 1-2 ilyen sorozat, elég sok képet szereztem :)