Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DP88

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy középpályása, Hernanes a Hebei Fortune együttesénél folytatja pályafutását, s a korábban a Lazio és az Inter kötelékében is megforduló brazil játékos az Instagram közvetítésével köszönt el az Öreg Hölgy…..
DP88 2017.02.10 10:16:02
Olasz források szerint a São Paulo és a Guangzhou Evergrande továbbra is szívesen megszerezné Hernanest a Juventus csapatától, ám a játékos nemigen távozna Torinóból. A brazil játékos nem tagja a Juventus legfrissebb BL-keretének, továbbá jó ideje nem is játszott a csapatban, hiszen utoljára január…..
Sokáig úgy tűnt, hogy a nyáron szabadon igazolhatóvá váló Stephan Lichtsteiner utolsó szezonját tölti a Juvenusnál, erre utalt az is, hogy a a klub nem nevezte a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A svájci védőjátékos azonban a tőle megszokott erőbedobással folytatta a pályán, s így ismét bevetésre…..
Massimiliano Allegri "őrült ötlete" eddig szórakoztató és látványos játékot, valamint két fontos győzelmet hozott a Juventusnak, s remélhetőleg tovább folytatódhat a sorozat, amikor a bajnoki címvédő a Sassuolo otthonába látogat. A Juventus keretébe ismét visszatér a Milan…..
A Lazio elleni diadallal a Juventus talán feledtette a Firenzében elszenvedett vereséget, valamint az ott mutatott halvány teljesítményt, azonban pihenőre nincs idő, hiszen az Olasz Kupa negyeddöntőjében az AC Milan látogat a Juventus Stadiumba. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a győztes a…..
A Juventus és a Genoa a hírek szerint megegyezett egy hat hónapra szóló kölcsönszerződésben a brazil középpályás tekintetében, és most már a játékoson a sor, hogy megegyezésre jusson a Genoa vezetőivel. A harmincegy éves középpályás Torinóban egyre kevesebb szerephez jut, minden kiírást tekintve…..
A Juventus kijelölte keretét az Olympique Lyon elleni Európa Liga negyeddöntőre, amelyen a torinói csapatnak a Stade de Gerlandon kell megnyugtató eredményt produkálnia a jövő heti, hazai visszavágó előtt. Antonio Conte ismét a keretbe jelölte a sérülés miatt az elmúlt…..
DP88 2014.04.03 20:34:51
@Juventus FC 15: Q nincs nevezve az EL-re. :(
A Juventus klub tulajdonosa legutóbbi nyilatkozatában örömét fejezte ki, amiért Carlos Tévez érkezésével ismét lett egy méltó viselője a tízes meznek. A tegnap hivatalosan bemutatott argentin csatár megkapta Alessandro Del Piero tízes mezét, miután a Manchester City csapatától…..
A legújabb pletykák szerint a Juventusnak reális esélye lehet a Paris Saint-Germain svéd klasszisának Zlatan Ibrahimovićnak a leigazolására, annak ellenére, hogy a vélhetően a Real Madrid felé tartó Carlo Ancelotti a Le10Sport értesülései szerint mindent megtesz annak érdekében,…..
DP88 2013.04.30 12:25:38
A Juventus ma délután hivatalosan is bejelentheti Fernando Llorente leigazolását, miután a Zebráknak sikerült megegyeznie a játékossal. Az Athletic Bilbao hajthatatlan volt Llorente megtartását illetően, ezért büszkeségből a padon jegelik a spanyol játékost a szerződésének…..
DP88 2013.01.24 16:18:26
@devil-z: San Siro :D Nice Job!!!
Antonio Conte kijelölte keretét a Milan elleni Olasz Kupa negyeddöntőre, amelyen az előzetes hírek szerint több, mindeddig kevesebb lehetőséget kapó játékos is pályára lép majd. Giorgio Chiellini, Claudio Marchisio és Nicklas Bendtner sérülés, míg Fabio Quagliarella eltiltás…..
A Juventus csapat hosszú idő után bejutott a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata közé. Erre a 2005-2006-os kiírás óta nem volt példa, most pedig egyenesen csoportelsőként tér vissza az európai porondra. Legutóbb a Bayern Münchent megelőzve, 15 pontot gyűjtve +7-es…..
A Juventus csapatának kapusa, Gigi Buffon úgy véli, hogy csapata hétvégi 3-1-es veresége nem fogja befolyásolni a Bianconeri játékosainak önbizalmát. Az Internazionale Antonio Conte együttesének 49 meccses győzelmi szériáját szakította meg szombaton, de a 34 éves kapus szerint…..
DP88 2012.11.06 09:33:14
@AveJuve: A morlállal van gond amióta Alessio ül a padon. Attól függetlenül, hogy bábu-e vagy igen.
Juventus FC blog Lúcio távozhat 2012.11.02 15:31:00
Bár a Juventus az olasz bajnoki tabella tetején szárnyal, ugyanez nem mondható el a nyári védőigazolásról, Lúcióról. Az brazil veterán érkezése mindenkit meglepett a nyár folyamán, hisz a játékos az Inter csapatától került Torinóba, miután a milánói Kékek felbontották a…..
Juventus FC blog Bendtner-helyzet 2012.10.25 16:40:02
Nicklas Bendtner lehetőséget kapott hétfőn kedden a Nordsjaelland elleni Bajnokok Ligája találkozón, s bár nem sikerült betalálnia, üde színfoltja volt a támadásoknak azalatt a tíz perc alatt, amíg játszhatott. A fiatal dán válogatott játékost nyilván fűti a bizonyítási…..
A Juventus segédedzője, Angelo Alessio nyilatkozatában kiemelte, hogy csapatának mindenképpen nyernie kellett volna Koppenhágában, így nehéz helyzetbe került a jövőre tekintve. A Bianconeri sorozatban kilencedik döntetlenjét érte el a nemzetközi porondon vívott mérkőzéseit…..
Olaszország nehezen, de 3-1-es végeredménnyel győzte le Örményországot a pénteki világbajnoki selejtezőn. A kezdőként pályára lépő Sebastian Giovincót élesen kritizálták az összecsapás után gyenge teljesítménye miatt. A támadót a 61. percben El Sharaawy váltotta.…..
Nicklas Bendtner, a Juventus sztárcsatárigazolása aligha mondhatja magát szerencsésnek, amiért a torinói klubot választotta. A dán nem csak a Siena csapatáról, de az állandó játéklehetőségről is lemondott azzal, amiért a bajnoki címvédőkhöz szerződött. A játékos ennek…..
A France Football információi szerint Drogba elutasította a Bianconeri késői ajánlatát a nyár folyamán. Az elenfántcsontparti támadót megpróbálta leigazolni a Juventus, ám Drogba már elkötelezte magát a Shanghai Shenhua csapatának. Marotta állítólag évi 5 millió eurós…..
DP88 2012.09.07 16:56:50
DP88 2012.09.08 17:00:20
A Calcio Mercato 24 információi szerint Nicklas Bendtner lehet a Juventus új csatára, és úgy tudni, hogy a játékos már Torinóban tartózkodik. A pletykák szerint az Arsenal támadója egy évre kölcsönbe igazolhat a Bianconerihez, és a torinóiak opciós jogot szereznek arra, hogy…..
DP88 2012.08.31 09:28:48
@Apuleius: Vannak ez tény, de azokat a helyzeteket, amiket pl: Matri el szokott toporogni a kapu előtt, Nicklas "barátunk" (nevezzük egyenlőre annak) könnyedén fog eltemetni a hosszú felsőben. Induljunk ki ebből, aztán majd meglátjuk, hogyan teljesít.
DP88 2012.08.31 09:37:39
@Gyurim: Ez függ attól, hogy fizikálisan milyen állapotban van, de mivel addig már nincs sok idő, szerintem nem, vagy max csereként bejön ha hamar eldől a meccs. Azért el kell teljen egy kis idő, amíg felfogja a játékrendszert, taktikát, stb...
DP88 2012.08.31 11:55:19
@juventino92: Matri... Viccelsz? Nem tudom, hogy pulóverkötő versenyen indul-e, de max akkor kapja el a fonalat. Annyi helyzetből, amennyi tavaly jutott neki te is simán lőttél volna ugyanannyi gólt. Bendtner simán verdesi majd a gólokat, lehet fikázni Marottát, de egy veretlen szezon után nem nagyon látom értelmét. De még mindig nem érted a mondandóm lényegét. Inkább olvasd el mégegyszer a kommentjeimet mielőtt zacskózol...
A legújabb olasz sajtóértesülések szerint a Juventus 5 millió euróért leigazolhatja a Manchester United mellőzött támadóját, Dimitar Berbatovot. A dolog pikantériája, hogy délután még arról lehetett olvasni, hogy a bolgár csatár nagyon közel áll ahhoz, hogy a Fiorentina…..
Augusztus 19-ét írunk, nem sokára kezdődik a Serie A új idénye, amelynek első mérkőzését a Juventus hazai pályán, a Parma ellen fogja játszani. A bajnoki rajt előtt azonban hátravan az utolsó megmérettetés: a Berlusconi Kupa. A Berlusconi Kupát 1991 óta minden évben…..
DP88 2012.08.19 22:36:48
@venember83: fejelte 3m-ről