Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gigi1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értelmetlen postai lopások sorozatunk mai szenvedő alanya Buxy, akinek ajánlott levélben küldött volna egy ismerőse egy kicsi, kereskedelmileg értéktelen, kézzel készült ajándékot. A boríték azonban nagy késéssel, és egy csinos, egyáltalán nem véletlen hasadásnak kinézű…..
Fogadjátok örömmel legújabb "vendégblogger" témájú posztunkat, akinek a szerzője nem más, mint Puzsér Róbert. Róla szinte az egész ország tudja, hogy "zebra", emellett határozott véleménye van a dolgokról. Ez a két jellemző pedig elég volt nekünk, hogy megkeressük és…..
Marotta ott folytatta, ahol abbahagyta: miután magára haragította a Fiorentina csapatát azzal, hogy Berbatovot fél órára elhappolta a Violák elől, a Sienától a koppenhágai csatárt csábította el. "Lehetetlen üzletnek tűnt, de már megvolt a megegyezés köztünk, az Arsenal és a…..
Augusztus 19-ét írunk, nem sokára kezdődik a Serie A új idénye, amelynek első mérkőzését a Juventus hazai pályán, a Parma ellen fogja játszani. A bajnoki rajt előtt azonban hátravan az utolsó megmérettetés: a Berlusconi Kupa. A Berlusconi Kupát 1991 óta minden évben…..