Regisztráció Blogot indítok
Adatok
normál nyomtáv

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta van fényképezés, készülnek pikáns képek is, de a digitális masinák és az internet elterjedése ebben forradalmi változást hozott. A netes társkeresés meg még nagyobbat. Ma sokkal több "amatőr" erotikus és pornó felvétel készül, mint valaha. Ezek egy része…..
Kertész Ilka beleképzelte magát egy férfi helyzetébe. A szöveg önmagáért beszél. Talán köztetek is van, akinek ismerős a szituáció - vagy a férj, vagy a feleség részéről. Lehet erről őszintén beszélni? Ki milyen megoldást talált? Talált-e megoldást? Vagy mindez a…..
normál nyomtáv 2012.11.24 21:01:20
@k.ilka: pedig mindenki úgy indul neki, hogy majd ő megmutatja...majd az övék más lesz, példát lehet majd venni róluk.
normál nyomtáv 2012.11.25 07:34:03
@skarlát betű @OakTree: írtam sok szempontot, nem csak a konyhát...
normál nyomtáv 2012.11.25 10:37:45
@OakTree: A "megosztott munka", a "mindketten híztak", a "mindig ügyelt arra, hogy a nő is csúcsra jusson", ... szvsz nem a fogyasztói szemléletre utal.
Van, aki mindent akar tudni. Akkor is, ha beledöglik. Ettől érzi úgy, hogy nem nézik hülyének, hogy mégiscsak ő uralja a dolgokat. Más tisztában van vele, hogy nem akar tudni semmit. Van, aki viszont nem tudja, hogy mit akar. Lehet, azt hiszi, ő aztán tudni akar mindent, az utolsó…..
normál nyomtáv 2012.08.19 18:25:50
@skarlát betű: "És ezek után továbbra is azt mondja, hogy veled nem?": nem mondja, írtam utána, hogy virágzunk. :-)

Övön alul: Hogy is mondjam? Is. Más vetületből viszont azt lehet mondani, hogy tartott annyira, be merte vallani tévedését.
normál nyomtáv 2012.08.19 22:07:11
@skarlát betű: "szerető viszont mindig bizonytalan.": szerintem ez a lényeg. Szeretőnél folyamatosan meg kell küzdeni a fenntartásért. A házasság állapot, ott nem tartjuk fontosnak ezt a küzdelmet, marketinget, minőséget, stb.