Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DrzZ

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bajnokságban 18 pontos előny birtokában és az Atlético Madrid elleni parádés fordítás után a Juventus a Marassi gyepén mérkőzik meg a vasárnapi ebéd után a Genoa gárdájával. A szokatlanul korán kezdődő mérkőzés komoly téttel nem bír egyik fél számára sem, hiszen az Öreg Hölgy biztosan vezeti a…..
A Napoli elleni győzelmet egy meglepő bejelentés követte, hiszen a Juventus ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta közölte, nyolc esztendőt követően elhagyja a zebramezeseket, s az olasz sajtó értesülései szerint a döntést nem a szakember, sokkal inkább a klub hozta meg. Marotta a sajtónak adott…..
A zsinórban megnyert hét bajnoki címet követően a Juventus magabiztosan futhat neki az új szezonnak, amely során nem lehet más a célja, mint megvédeni hazai egyeduralmát, s mellette kísérletet tenni az európai dicsőségre is. A zebramezes csapat idegenben, a Chievo vendégeként…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
DrzZ 2018.08.09 11:00:33
@babo0410: az inter baromi jól igazol így is meg úgy is....bár az igaz hogy már két nyarat végig puffogtam ezen és eredménye nem sok lett....de nézzétek meg ők eladni is tudnak velünk ellentétben:S
valietti 7.5 bettella 7 carraro 5 puscas 3.3 (kikezek?) mi meg ezeket a kölcsön/opciós szarságokat erőltetjük --
DrzZ 2018.08.11 12:02:35
www.youtube.com/watch?v=aQevfL6Wb_Y

lehet számomra ez lesz a megoldás:)
Az Il Corriere di Torino értesülései szerint Paulo Dybala rendkívül izgatott Cristiano Ronaldo érkezése miatt, alig várja, hogy a portugál klasszissal kényszerítőzhessen, passzolgathasson és ejthesse ámulatba a nézőket. Az argentin csillag véleménye megegyezik sokakéval, és a…..
DrzZ 2018.07.07 22:05:29
@juve1986: azt viszont sosem felejtem el bár ez kicsit már később volt mikor drága édesanyám véletlen del piero mez helyett egy sevcsenko mezt vett születésnapomra:D
DrzZ 2018.07.08 18:32:24
@Rocky80: ígyvan ennek ellenére nem viseltem "férfiként" a dolgot:D
DrzZ 2018.07.08 20:06:25
@Juvetto: kicsit szétoffoltam vele a témát de személy szerint én már nagyon unom....:D
mármint a ronaldo féle pletykákat..

UI:édesanyám annyira elszégyelte magát, hogy karácsonyra meglepett végül vele ( Del Piero) természetesen nem eredeti:D plussz egy olyan Davids mezzel amibe amúgy kb 19 évesen nőttem bele( holland válogatott) de ha lelőnek sem tudok évszámot mondani...de kb 2000 lehetett..
Stephan Lichtsteiner hivatalosan is megerősítette, hogy elhagyja a Juventus együttesét, mivel új kihívásokra vágyik. A harmincnégy éves svájci válogatott a 300. Serie A meccsén a padról állt be, és ezzel aktív részese lett a Bologna elleni 3-1-es győzelemnek. A mérkőzést követően a riportereknek…..
Angol pletykalapok szerint a Juventus egy 79 millió eurós plusz Henrikh Mkhitaryan játékjogát tartalmazó ajánlatot utasított el Paulo Dybala kapcsán. A The Sun a mai napon arról számolt be, hogy a manchesteriek Paulo Dybalát kívánják megszerezni, miután Antoine Griezmann kapcsán süket fülekre…..
DrzZ 2017.12.28 16:15:19
A szezon talán eddigi legfontosabb mérkőzését nem az európai labdarúgás valamelyik tekintélyes és patinás gigásza ellen vívja majd a Juventus a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában. Az ellenfél a hazai pályán játszó Olimpiakosz Pireusz lesz, amely már a…..
DrzZ 2017.12.05 22:12:15
@Rikoo: cuadrado azon kívül hogy gólt lőtt borzasztóan játszik....
DrzZ 2017.12.05 22:17:25
@Rikoo: jogos;) :(
Pierpaolo Marino, az Udinesét és Napolit megjárt sportigazgató szerint a milánói rossonero vezetők hibát vétettek azzal, hogy Leonardo Bonuccit vásárolták meg, és nem valamilyen felsőkategóriás csatárt. Leonardo Bonucci a nyáron rendkívül gyorsan, pár nap leforgása alatt került a Juventustól az ősi…..
A La Gazetta dello Sport friss beszámolója szerint az AS Roma végleg elhessegetni látszik Riyad Mahrez leigazolásának a gondolatát, és így több tényező miatt is Juan Cuadrado tűnik a legvalószínűbb következő célpontnak. Juan Cuadrado jó kapcsolatot ápol a farkasok vezetőjével, Monchival, viszont…..
Az elmúlt év augusztusához hasonlóan a Juventus ismét központi középpályást keres a keretébe, és a legvalószínűbb opció ismét Blaise Matuidi, a Paris Saint Germain francia játékosa, akinek a szerződése 2018-ban jár le. A játékos ügynöke, Mino Raiola megfelelő ember lehet…..
A zsinórban hetedik bajnoki címéről és európai babérokról álmodozó Juventus megkezdte a felkészülést a 2017-18-as szezonra, s az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő International Champions Cup keretében éjféltől a Bajnokok Ligájából ismerős FC Barcelona elleni felkészülési mérkőzésen mérheti…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus letett Serge Aurier és Danilo megszerzéséről, s a Valencia jobboldali védőjátékosát, João Cancelót tette meg legfőbb célpontjának. A torinói klubnak azt követően vált szükségessé, hogy megerősítse ezt a pozíciót, miután Dani Alves mindössze egy…..
DrzZ 2017.07.08 16:17:20
@Sas Jóska: ÁMEN
A Juventus a hírek szerint közel áll ahhoz, hogy leigazolja Federico Bernardeschit, és Douglas Costával kapcsolatban is ismét pozitív fejlemények láttak napvilágot. Ugyanakkor a sajtó azt is tudni véli, hogy ez vezéráldozatokkal járna a csapat számára, hiszen Alex Sandrót és Juan Cuadradót is…..
A Juventus balszélsője, Alex Sandro, akit Antonio Conte komolyan csábít a Chelsea csapatához, egyes források szerint megegyezésre jutott az Öreg Hölggyel szerződéshosszabbítás ügyében. A sokszor megkérdőjelezhető híreket szállító The Sun értesülései szerint a brazil futballista komolyan…..
DrzZ 2017.07.01 17:46:22
Egyes hírek szerint a Juventus fokozott figyelemmel követi az AS Monaco támadó középpályását, Thomas Lemart, s akár már a nyáron kísérletet tehet a játékos megszerzésére. Azonban nem csak Lemar hívta fel magára a torinói megfigyelők figyelmét, ha hinni lehet a Tuttosport értesüléseinek, az Öreg…..
Az FC Porto elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-sikert és az Empoli elleni bajnoki diadalt követően, a Juventus kedd este már az Olasz Kupa elődöntőjében lép pályára, s a címvédőnek nem lesz egyszerű feladata, hiszen a hétvégén meglepő és váratlan vereséget szenvedő Napoli…..
DrzZ 2017.02.28 21:11:42
@Juve82: jogos....sturaro és ő..hihetetlen mennyire kilógnak lefele
DrzZ 2017.02.28 21:12:49
@Ádám.84: bárki előrelépés lenne..
A csalódást keltő Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés után a bajnoki címvédő Juventus a Chievo otthonába látogat, majd a klub válogatott játékosai a nemzeti csapatok felé veszik az irányt. A veronai csapat az újonc Crotone ellenében elszenvedett vereséggel a háta mögött próbál…..
DrzZ 2016.11.06 16:53:48
A Sassuolo elleni könnyen induló, és végül győzelemmel záruló mérkőzést követően ma délután a Juventus a San Siro gyepén ütközik meg az Inter csapatával a Derby d'Italia keretében. A két csapat szezonkezdete korántsem mutat hasonló tendenciát, hiszen a Juventus az eddigi…..
DrzZ 2016.09.18 19:38:05
DrzZ 2016.09.18 19:40:04
@Il Principino: akkor leszokoka cigiről
DrzZ 2016.09.18 19:41:23
@Il Principino: rágyujtok
A brazil sajtó értesülései szerint a Santos komolyan fontolgatja a Juventus 20 millió eurós ajánlatát, amelyet a torinói klub az ifjú támadótehetségért, Gabigolért tett. A mindössze 19 esztendős támadót a nyári átigazolási időszak során több európai klubbal, köztük a Gonzalo Higuaín utódját kereső…..
DrzZ 2016.07.25 23:22:09
Olasz források szerint a Juventus Mario Lemina játékjogának beszámításával kívánja mérsékelni a Leicester City harcos középpályásának, N'Golo Kanténak az átigazolási árát. A francia válogatott kulcsszereplője volt a rókák tavalyi szezonjának, amely menetelés végén a klub a történelme során először…..
DrzZ 2016.07.01 11:57:27
@Watakuki: +1
Jövő szerdán a Juventusra rendkívül fontos Bajnokok Liga nyolcaddöntő visszavágó vár Dortmundban, azonban előtt a zebramezes együttesnek Szicíliában kellene megtartania a bajnoki címet ígérő tizenegy pontnyi hazai előnyt.  A németországi összecsapásra készülődve, A…..
A 15:00-kor kezdődő mérkőzésre felépült felépült Lúcio, valamint Nicklas Bendtner és Mauricio Isla is helyet kap a keretben. Az Interből szerződtetett Lúcio a vártnál hamarabb épült fel bokasérüléséből annak ellenére, hogy előzetes találgatások szerint akár két-három…..
DrzZ 2012.09.16 15:47:18