Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spafun

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, nálatok hogy van, de nálunk én vagyok a program felelős. Nem igen emlékszem olyan esetre, amikor a fiúk találtak volna ki valami programot hétvégére, szabadságra, vagy nyaralásra. Az nálunk az anya feladata. Lehet, hogy azért, mert imádok szervezkedni, lehet hogy csak mert…..
Tekerés közben Nyári strandtúra 2012.08.16 16:42:19
Idén szülőföldemen Somogyban nyaraltunk, egész pontosan Zamárdiban és Toponáron. Van a gyerekekkel egy közös szenvedélyem, imádjuk a strandokat. Én félig szoboszlói származású vagyok, a gyerekkori nyaralásoknak mindig az ottani strand volt a fénypontja, innen a strand szeretete.…..
A vízpart és a város között ingázva a nyári pangásban is megpróbálok friss hírekhez, információhoz jutni. Megrögzött újságolvasóként azért igyekszem lépést tartani a fejlődéssel, ezért a DMS (digitális média) kínálta lehetőségekkel is élek. A nagyatádi VTV…..
Kisklau nyaralt, és természetesen sem Benikét, sem a fotómasinát sem hagyta otthon. Az eredmény pár mutatós album, benne nagyon sok mutatós fotóval. Kisklau azon kevés emberek közé tartozik, aki még a kacsáról is jó fotót készít. Őrület. Öröm volt olvasni ezt a beszámolót,…..