Regisztráció Blogot indítok
Adatok
collector

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
János új autójához automatikusan a KÖBÉ-nél kapott kötelezőt, ami azóta hibás döntésnek bizonyult. A "biztosító" januárban azelőtt törölte a szerződésüket díjnemfizetéssel, hogy ellenőrizte volna a pénzt:Tavaly az év utolsó negyedében feleségemnek vettünk egy…..
Szó szerint életbevágó kérdést tesz fel Jaksi, akivel az történt, hogy - talán anyagkifáradás miatt, talán nem - a sítúra első lesiklásán magától darabokra szakadt-tört mindkét síbakancsa. A Naiv Ügyfél lassan ment, így nem lett baja, utána viszont már-már filozófiai…..
collector 2008.02.05 14:38:19
Szezonális felárazás a MediaMarktban! Csak most és csak azoknak, akiknek beborsódzott a hátuk szegény Heath Ledger halála hallatán és bánatukat konzumálásba fojtanák. Az ígéretes színész filmjei ugyanis Szilvi szerint hirtelen egy ezressel drágábbak lettek:Nagy rajongótok…..
A Homár alapvetően nem politizál, de azért távolról követi az amerikai hajtépést. Amíg Schwarzenegger nem lehet elnök sem szabadna megszakítani a vicces vérvonalat, főleg hogy az alkesz Bush elég magasra tette a mércét. Ezért még akkor is örülünk az ilyen felvillanásoknak,…..
collector 2008.01.25 18:01:44
Ha Ön: - szorong egy értelmiségi társaságban, - nem találja a helyét egy színházi előadáson, - nem volt ideje elolvasni sok tíz-százezer oldalt, - nem tudja ki az a Moliere, nem ismeri Newtont, akkor vegyen részt a programban és két nap alatt diplomásként távozhat. Ugyanis: A…..
Igazi gyűjtőknek nyilván már raklapokban áll otthon a győzikés energiaital és a győzikés felirat hatására esélyes, hogy beszereztek egy kamu győzikés kártyát is. Az utóbbi időben vibráló kotonban is utazó előadóművész nevét egy újabb csudálatos terméken fedezte fel…..
Az ország legnagyobb plázájáról kiderült, hogy egy szeméthalom közepén lakik és tömegközlekedéssel nem lehet megközelíteni. Ráadásul a ma 10 órai megnyitót is elhalasztották:Ennyit a nyitásról. Még azt a 20 embert is elküldték aki ott várakozott, hogy csak 13.00.kor…..