Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matyóhimes

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
matyóhimes 2012.08.18 18:32:03
@tvenhetes: Ez az, nagyon ügyes vagy most. Én inkább azt kérdezném, te hogy mersz így írni? ( főleg, hogy nextexit-nek még igaza is van, lásd szegény Szegedi Csanád)
Mosd már ki a szád!
matyóhimes 2012.08.19 20:27:13
@irgalmasvegetáriánus:
Problémám a palesztin zászlóval: a palesztinok nagy százaléka muszlim hívő. Azt vallják, hogy amelyik földet valaha birtokolták, vagy megszállták, azt Allah örökre nekik adta, és ha kikerül a fennhatóságuk alól, azért harcolni fognak. A mai muszlimok megfelelnek a régi törököknek. Magyarország pedig volt török megszállás alatt (még aki nem is figyel töri órán, ennyi csak ráragad).
Tehát többek között ezért is antimagyar a Jobbik!
Egyébként, ha megnézed, a legtöbb európai nagyváros tele van muszlimokkal (Anglia, Róma, Bécs, stb). Szép lassan lecserélik az európaiakat, mert ugye ők meg nem szaporodnak...