Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidler

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Panama-akták nem csupán offshore cégekről, vagy egyesek adóoptimalizáló tevékenységéről szólnak. Hanem arról a beteg rendszerről, amellyé mára az egymással összefonódó politikai és gazdasági elitek, mindenre kapható jogászok közreműködésével demokratikus berendezkedésünket és a piacgazdaságot…..
A Forbes legújabb számában 5 oldalas interjút közölnek Simon Zsolttal, a TV2 egyik új tulajdonosával. Az üzleti magazinba azonban még így se fért bele minden nyalánkság, így a Forbes a blogján közölt ma egy olyan részletet, ami kimaradt a lapból. A poszt Pindroch Ferencről, a…..
fidler 2016.02.10 23:09:28
@WérMiki: A hülyeségre nincs válasz! Még mindig fenn van a komment oldalon, holott semmit sem ér! Agyilag nulla, vagyis NUDLI!
Kiderült, amit sokan sejtettek. Pestszentlőrinc és Csepel közpénzeit módszeresen megcsapoló fideszes pénzszivattyút leplezett le a Magyar Narancs című hetilap ma megjelenő száma. A cikk részletesen feltárja Ughy Attila polgármester múltját. Ebből kiderül, hogyan és mikor…..
A Jobbik látványos performanszon csapott oda a cigánybűnözésnek, gondolják ők. Pedig nem csináltak mást, mint szembeköpték mindazt, amit gondolnak és csak szimplán belekötöttek 3 millió magyarországi szegényemberbe. A Jobbik Lyukón egy kertszövetkezetnél, ahol cigányok…..
fidler 2013.05.28 23:30:56
@nandras01: A problémát értem, azonban a magántulajdon sérthetetlen! Az végképpen furcsa, hogy egy párt "rendezvény" során emberek tulajdonjogát sértve, mennek be elvágni vízvezetéket! Ehhez, meg a római törvénykezés óta sincs senkinek joga! Minimum mennyiségben kötelező szolgáltatást biztosítani az emberek életének épsége okán! Ez még Krisztus előtti törvénykezésből való szokás jog! Akkor lehet, hogy többet ért egy ember élete, mint a XXI. században?
fidler 2013.05.28 23:35:38
@FF: Akkor te nem is vagy igazi rasszista, és ennek örülök! Képzeld el, hogy a ivóvizet már a római törvények sem engedték elzárni (az ok, hogy fürdővizet igen, de innivaló vizet nem), még Krisztus születése előtt sem, akkor ez most tényleg nem jó példa, és végképpen nem példamutató tett, a XXI. században! Abban igazad van, hogy aki nem fizet villanyt, és gázt (mondjuk az nincs is náluk), az nem is vételezzen a szolgáltatótól, de az innivaló víz az életet jelenti, azt, ha másképpen nem akkor zacskóban kell az önkorinak kivinni!!!
A Medián ma megjelent közvélemény-kutatása egyértelművé teszi, hogy Orbán leváltása nem csupán álom, hanem lehetőség a szavazók előtt. A kutatás szerint a DK és a 4K! 1, az LMP 3, az MSZP és a Jobbik 10, míg az Együtt! 2014 14, a Fidesz pedig 22 százalékon áll. Ha azonban…..
A Számoljuk együtt a szavazatokat 2014 projektben résztvevő kollégákat szíves látom Budaörsön, 2013. május 18-án, szombaton délután a főzőversenyen drukkolás céljából. A Főzőversenyt a Budaörsi Jókai Művelődési Központ szervezi http://jmmk.eu/fozoverseny/. A mi csapatunk…..
A Nemzeti Együttműködés Rendszerének kezdeti pillanatait idéző, elsöprő lendülettel ment keresztül a törvényhozáson az az indítvány, amely a Ptk. helyett az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben szabályozná a közérdekű…..
Számoljuk együtt a szavazatokat!   A 2014. országgyűlési választásokra április-május hónapban kerül sor. A választás napját a köztársasági elnök állapítja meg. A jelenlegi kormánypártok már elfogadták a magyar parlamenti választás érdemi (szakmai kifejezéssel: anyagi…..
Nézzük itt a híreket, mert az élet nem áll le. Sőt. De amit láttunk, attól kicsit hátrahőköltünk és közben sűrűn pislogtunk. Bodnár Pál az MSZDP berkeibe navigált! Hogy kicsoda Bodnár Pál? 2006 és 2010 között a Fidesz képviselője volt, mi több frakcióvezetője az egri…..
Becsületben(?) megőszült köztársasági elnökünk, Orbán Viktor humánpolitikai stratéga selejtes terméke, Schmitt Pál ismét közéleti szerepet vállal.Oly sok dicstelen szereplés hőse, a NER kiszolgálója és kitartottja, a zemberek embere nem ám hogy bujdokol valahol, élve azzal,…..
 A szegedi oktatók a Oktatói, a Hallgatói és a Szülői Hálózatok, a Miérthallgatók csapata, a Hálózat a Tanszabadságért és a Humán Platform, az Oktatói Hálózat Szegedi Bölcsésztagozat, valamint a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének szegedi…..
Allegória miatt kell magyarázkodnia a nemzetgazdasági miniszternek. Matolcsy egy konferencián azt nyilatkozta: A gazdaságunk olyan, mint a pénisz, a kormány már felállította, de az öröm fejben dől el. Matolcsy szerint a magyar olyan, mint a nemi szerv, minél inkább verik, annál…..
Az ember, akit szeretek, egy éve becsöngetett. Nem mondok igazat, mert nincs csengő, nem szeretem, ha bárki csenget, tehát telefonált. Mondta, hogy harminc évvel ezelőtt egy házibuliban majdnem... Kérdezte, emlékszem-e. Bevallottam őszintén, hogy kurvára nem. Röhögött. Abban a…..
Tegnap a Város Mindenkié tüntetésén mondta el Erdős Virág a Na most akkor című versét. Mi pedig megkérdeztük a költőt, hogy kirakhatnánk-e ide a költeményt, szerencsére igent mondott, úgyhogy lent olvashatjátok:Kép: http://www.erdosvirag.hu/ mondjátok meg nagyokosok, mi…..
Az Alkotmánybíróság a kukába dobta azt a törvényi rendelkezést, amely lehetővé tette az önkormányzatoknak, hogy üldözendő magatartásokat határozzon meg és azok elkövetéséért büntetést szabhasson ki. Annak idején – jó tanuló módjára – a Hegyvidéki Önkormányzat is…..
Kedves Választóim! Önök, négyezer-hatszázhatvannyolcan 2010-ben szavazatukkal bizalmat adtak nekem és akkor még szinte újszülött pártomnak. Velem együtt azt remélték, hogy az LMP-vel megújulhat a magyar politika, elkezdődhet egyfajta csoda: túllépés a marakodós, megosztásra…..
Akár tárgyalás nélkül kapcsoltathat le, cenzúrázhat blogokat, netes újságokat, vagy oldalakat a magyar kormány 2013 júliusától. Legalább is a büntető törvénykönyv legújabb módosítása minden olyan tartalom eltüntetésére feljogosítaná a hatóságokat, melyeket -…..
Sipos Péter blogja Pórul járás 2012.10.27 12:41:25
Van úgy, hogy egy jó gondolat megvalósulása azzal jár, hogy mindenkinek rosszabb lesz. Így van ez most a hegyvidéki okmányirodával, amelyik jól bevált helyéről, a kerület közepéről a szélére, a Krisztina körútra költözik. Az okok egészen magas helyen keresendők. A múlt…..
Avagy miért nem jó, ha az ország vezetője egy bunkó? A német Focus Magazin körülbelül egy hónapja interjút készített valakivel. Azért írom így, ilyen sejtelmesen, hogy „valakivel”, mert teljesen mindegy, hogy kivel: egy alulról feltört, félművelt kis taplóval vagy egy…..