Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PaSs

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus ma 1500-kor hivatalos sajtótájékoztatón mutatta be Antonio Conte utódját, Massimiliano Allegrit. A szakembert villámcsapásként érte a felkérés, egyáltalán nem számított telefonhívásra a Bianconeri vezetőségétől. "Mától kezdve mindnyájan együtt fogunk dolgozni"…..
PaSs 2014.07.18 18:35:46
:)
A Juventus hivatalosan is megerősítette, hogy a csapat jelenlegi mestere, Antonio Conte a következő szezonban is folytatja a munkát Torinóban, s marad az Öreg Hölgy kispadján. Az egymás után kétszer is hetedik helyen végző zebramezes csapatot zsinórban három bajnoki címre vezető…..
PaSs 2014.05.21 12:45:57
Gut
A Juventus kijelölte keretét a Chievo elleni bajnoki találkozóra. Az Öreg Hölgy vasárnap a Hellas Verona ellen gyűjtötte be a bajnoki címvédéshez létfontosságú három pontot, s alig néhány nappal később, az olasz bajnokság hétközi fordulójában, Rómeó és Júlia városának…..
A Verona elleni bajnoki győzelmet követően Antonio Conte Carlos Tévezt méltatta, valamint reményét fejezte ki, hogy a gól meghozza a mindeddig mellőzött Fernando Llorente önbizalmát. "Jelen pillanatban a szerencse nem a mi oldalunkon áll, hiszen az első alkalommal, amikor a Verona a…..
Az FC København elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Antonio Conte elismerte, hogy a Bajnokok Ligája részvétel miatt elengedhetetlenül rotálni fogja keretét. A Juventus kedden bemutatkozik a versenysorozat idei kiírásában, majd a rákövetkező 25 nap alatt 7…..
A Juve az Ennio Tardinibe volt hivatalos ma délután a Parma vendégeként. Az összecsapás pikantériája több tőről fakad. Egyrészt a Tardiniből idén még senki sem vitt el három pontot, másrészt a bajnokcsapat a nyitófordulóban elkalapálta a kék-sárgákat, harmadrészt pedig…..
PaSs 2013.01.14 09:25:31
PaSs 2013.01.14 09:26:00
A Juventus FC blog szerkesztői nagyon boldog és békés karácsonyt kívánnak minden kedves Olvasónak! Kívánjuk, hogy mindenki a vágyott csatárigazolást találja a fenyőfa alatt, de ha nem, akkor is legalább valamilyen Juve-ereklyét hozzon a Jézuska! Buon Natale! ..
Antonio Conte kijelölte keretét a Juventus utolsó idei megmérettetésére, a Cagliari elleni bajnoki találkozóra, amelyet Parmában, a Stadio Tardiniben játszik majd le a két csapat.  A sérülése miatt várhatóan három hónapos pihenőre kényszerülő Giorgio Chiellini nem áll…..
PaSs 2012.12.21 20:51:12
Antonio Conte kijelölte keretét a Saktar Donyeck elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozóra. A sérült Pepe és az eltiltott Marchisio mellett Lúcio és Bendtner is is Torinóból izgulhatja majd végig a mérkőzést. A tét nagy, de ha a csapat pontot szerez, mindenképp ott van a…..
Antonio Conte kijelölte keretét a torinói városi rangadóra. A csapat egyetlen hiányzója Martin Cáceres lesz, aki sérülés miatt kényszerül pihenőre. A milánói kalandot kihagyó Giorgio Chiellini várhatóan ismét kezdőként lép majd pályára. Íme a Juventus 24 fős kerete:…..
Antonio Conte kijelölte a ma esti, Bologna elleni mérkőzés keretét, ahol is a "zebrák" fogadják a piros-kékek csapatát.  Lúcio újra a keretben találta magát, miután kénytelen volt kihagyni a Catania elleni nyertes mérkőzést. Viszont Machisio továbbra sem került be a…..
Antonio Conte kijelölte a mai, Nordsjælland elleni mérkőzés keretét. A Napoli elleni győztes csatához képest jelentős eltérés tapasztalható, mivel azzal ellentétben a csapattal utazott Gigi Buffon, Paolo De Ceglie és Mirko Vučinić is. Viszont nem kaphat szerepet a…..
PaSs 2012.10.23 21:53:10
Juventus (3-5-2): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Giovinco, Vučinić Cserék: Storari, Lúcio, Isla, Giaccherini, Marrone, Quagliarella, Matri Chelsea (4-2-3-1): Čech - Ivanović, Terry, Luiz, Cole - Mikel, Lampard - Ramires,…..
PaSs 2012.09.19 21:20:06
A Paris Saint-German csapata ismét a Serie A-ból szemezgethet, miután a Juventus jobb hátvédét, Stephan Lichtsteinert nézték ki maguknak. A Carlo Ancelotti által vezetett klub idén már megszerezte Ezequiel Lavezzit, Thiago Silvát, Marco Verrattit és Zlatan Ibrahimovićot az olasz…..