Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tutticuki

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
Ha nem lett volna az a sok nyűglődés a kiszivárgott információkkal és elszólásokkal, akkor sokkal nagyobb hatása lenne annak az most már hivatalos hírnek, hogy 2012-ben ismét összeáll az eredeti Black Sabbath, azaz Ozzy Osbourne énekes, Tony Iommi gitáros, Geezer Butler…..
Tony Iommi hivatalosan is megerősítette, hogy ismét összeáll az eredeti Black Sabbath, tehát a gitároson kívül még Ozzy Osbourne énekes, Bill Ward dobos és Geezer Butler basszusgitáros. Iommi és Ozzy már júniusban írt pár új dalt, amik valószínűleg majd 2012-ben jelennek meg,…..
David Coverdale és gyakran változó összetételű zenekara, a Whitesnake harmadjára járt Budapesten úgy, hogy annak koncert is lett a vége, mert voltak ők itt még egyszer, csak akkor leszakadt az ég, majd a Pecsa  szabadtéri színpad teteje is, elázott a cájg, mi meg mehettünk…..
Varánusz Szabotázs 2011.02.19 08:00:00
Hajaj, alig indult el az év, máris tótágast áll Nemzeti Géniuszunkkal a világ. A nyugdíj einstand alig zárult le "sikeresen", Kedves Vezetőnk még a hőstett mámorában úszva illegeti magát kedvenc pózában a tükör előtt, és máris baj van a kassza körül. Sőt, ami…..
tutticuki 2011.02.20 17:27:04
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Felőlem ők is mehetnek .
De inkább azokra gondoltam,akik úgy is viselkednek , mind a mai napig.
Szióka !
tutticuki 2011.02.21 08:31:52
@VendégTroll:
Szeretem áttörni a határokat :-)
A segítséget köszönöm, ( már mint az elnézést -kérést )-a helyzeten ez mit sem változtat ! :-)
Egyes amerikaiak bigott prüdériája nem ismer határokat, ezt eddig is tudtuk, egy-egy kivillanó mellbimbó vagy oldalról látható mell miatt akartak már keresztre feszíteni nem egy sorozatot vagy magazint, de a Maxim nevű férfimagazin (kb. CKM szint) legutóbbi címlapja miatt…..
tutticuki 2011.01.13 14:05:10
Néhány művész megrajzolta Darth Vadert az eredeti forgatókönyvben szereplő leírás alapján. Nézzük előbb a leírást: INTERIOR: REBEL BLOCKADE RUNNER - MAIN HALLWAY. The awesome, seven-foot-tall Dark Lord of the Sith makes his way into the blinding light of the main passageway. This is…..
Tessék elhinni, nem hobbiból rugdossuk a királyi tévét, mert ugye a grundon a hülyegyereket sem illik állandóan cseszegetni, jobb híján beállítjuk a kapuba, legfeljebb jobban odafigyelünk a védekezésre, és imádkozunk, hogy ne rúgjon öngólt. Az U20-as VB-vel kapcsolatban a…..
tutticuki 2009.10.20 11:42:51
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Koroknai Árpádra, a debreceni Szfinx és a legendás P.Box egykori énekesére könnyen rá lehetne sütni, hogy ő a Társulat nagy vesztese, hiszen négy szerepdöntőből kétszer párbajozhatott, mégsem kapott főszerepet, ráadásul saját magát is lúzernek titulálta. Az igazság ennél…..