Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csajszikajszibajszi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
csajszikajszibajszi 2012.08.17 20:39:34
Nagyon gáz ez a blog, mert teljesen figyelmen kívül hagyja a realitásokat, hazudik, uszít, csúsztat, stb.

Mo-on - sajnos - alig élnek zsidók, pl. vidéken még mutatóban sem. Bp-en is kevesen.

Azaz a hazai antiszemitizmus bedurranásához kell mindig egy-két külső segítő: lásd Szabó Albert, MIÉP, Csurka, Jobbik. Ezek az emberek nem a semmiből jönnek elő, ezeket megcsinálják, pénzelik, "futtatják", használják.

Kinek az érdeke ez? A magát demokratikusnak csúfoló baloldalnak, mert nincs más lehetőségük bekerülni a médiába. Ezzel élnek is, megvan a network, működik is rendesen. Ezt ők maguk is beismerik.

Miért undorító ez?

Értelmes ember Mo-on nem antiszemita.

Ami 44-ben történt az a magyar történelem mélypontja.

De akkor is elutasítom, h. egy ilyen magyarul jól író tót, vagy cseh, vagy morva, mint a szerző, naponta ontsa a hülyeséget a neten s naponta legyen rasszista, hungarofób, stb.

Horthy nem volt antiszemita, ha ezt Slovensko Do Tohó 100x le is írja minden nap.

Én sem vagyok az, nem is voltam soha, nem is leszek, a családom dettó.

Mint minden rendes magyar családban, nálunk is van némi kever: kis sváb, tót, zsidó, magyar vér. Kész. Ilyen a magyar történelem.

Meg kell alkotni végre azokat a törvényeket, amikkel be lehet varrni azt a pár száz hőzöngőt s kész.

Amúgy az antiszemitizmus terjed megint egész Európában s pl. a németeknél sokkal durvább, mint nálunk. A tótoknál is megvan, az oláhoknál is, a labancoknál is.

Mi lenne ha a szerző egyszer erről is írna?

A Csatáry ügyben is csak hülyeséget írt. Miért csak a magyar állam a felelős? A kanadai az smafu? Hol volt ez az ember évtizedeken át? Kanadában.
Az állítólagos szabad, felvilágosult nyugati világ egyik országában. El lehetett volna kapni, ha ez érdekelt volna valakit. De nem. Csak a magyar a szar....