Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danny

13 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Gery küldte. Köszönjük! ..
Danny 2011.03.09 19:09:03
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
fRAGMOViES 4 EVERYONE Egy kis hiba 2010.02.23 12:57:09
 Elnézést kérek, de az új wipido lejátszó valahogy nem akar müködni, amikor beakarom illeszteni. Ugyhogy addig, amíg ezt a próblémát nem tudjuk megoldani nem lesz új videó. Igyekezünk minél hamarabb megoldalni!..
fRAGMOViES 4 EVERYONE 9Lives 2010.02.22 18:12:00
Kicsi inaktivitás után egy ujabb remekművel szolgálok nektek amit Stevy készített. Playerek: Stevy Songs: Skrein - Reach (edited by phonic9), Remorse Code - Transcend, Jochen Miller - India, Jochen Miller - Lost Connection  Comment: Nem sok CoD4-es moviet néztem…..
Remek edit zenére! Tetszik. By: skiTeL Playerek: nem tudni Songs: nem tudni Comment: Nagyon jól megvan csinálva a zenére :D Rate: 10/8 (wipido-n)..
Nem tudom biztosan kicsinálta de azt tudom, hogy az eddigi legnagyobb luck shot amit láttam! SMQ. UI.: FAKE! (Bizonyítékkért katt a továbbra!) Fake:  (nagyban)   Playerek: SMQ Songs: Fall Against Fate - It All Looks So Grand From Up Here Comment: Edit tetszik + soha…..
Ismét radio remek munkáját láthatjátok! :D Player: asthma, alphae, alterego, blade, bturbo, cripzer, devilsaurus, dodged, drakz, eetu, fonza, hawki, horsey, jonessy, kradzzje, lyrixzz, navje, nepo , niko, parazz, phonic9, pluk, po_ohis, radio, reaktiv, snail, utelise…..
fRAGMOViES 4 EVERYONE French_Alien 2010.02.16 07:00:00
A mai videót egy magyar származásű csinálta akinek a neve: svA Player: TOMTOM Songs: Noisia - Lost cause, The qemists- Lost weekend, Chris Su- First snow, Dj Fresh - Hypercaine Comment: Szép edit, szép shotok és örülök, hogy magyar csinálta! :D Rate:…..
Egy rózsaszín párducos CS1.6 movit mutatok nektek amit RavenTL készített. Player: slize, Granis, DexeN, juGGaKNot, Malango Songs: ALPO - Pink Panther Remix Comment: Vicces rózsaszín párducos edit. :) Nekem bejön. :D Shotok is jók. Összeségébe szerintem egy  jó kis movie…..
A mai nap megint egy CoD4-es movieval szolgálok ami a Phenom II Movie Contest-re készült. Készítő: v-tal Player: werm, minx, sh4rkz, euphoria, kaum Songs: Globus - Take me away Comment: Nagyon szép edit, remek 3D-s effectekkel. 10/10! Perfekt. Rate: 10/10 (wipido-n)..
fRAGMOViES 4 EVERYONE Jailbait 2010.02.13 07:00:00
Manapság egyik legjobb CoD4 fragmovieja. Készítő: Katha. Playerek: phantasy, mennace, solidzzle, fever, mxrzjee, kami, neatis, acid, abbie, adapt crosq, michaeL, clutch, lekker, freeq, ragy, mdzr, adre, lynx, jimbo, caps, torin, kathaSongs: ?Comment: Remek edit, intro, 3D-s effektek…..
Örök kedvencem: We are Call of Duty 2. Készítő: Radio.   Playerek: zylon,  cubzye, VLM, woobai, niz, Qwixxx, morda,  viscera, rdz,  kecher, radio, barys, faker, ali, apex, finte, mrk, w8frag,  antonni, hpno, kazr, mide, vozer, alkka, turrb,  azerbot,…..
fRAGMOViES 4 EVERYONE Ice Ice Baby 2010.02.11 21:27:00
Ismét egy saját készítésű moviet láthattok, melynek szerplője: Ice Player: Ice Songs: Vanillian Ice - Ice Ice Baby, Yellowcard - Breathing, Nickelback - Believe it or not, Brien Tyler - Tunnel Comment: Saját készítésű moviem Ice kérésére. Igaz van vent pár pub de ez…..
 Első videó egy sajátkészítésű videó lesz, remélem tetszeni fog!   Player: Daniika Songs: Bullet for my valentin - All this things I hate Comment: Saját készítésű moviem Daniika kérésére. Iagzából grafikai tesztnek indult de daniika szeretett volna egy moviet ezért…..
fRAGMOViES 4 EVERYONE Megnyitottunk 2010.02.11 17:56:00
Üdvtözöllek a fRAGMOViES 4 EVERYONE blogon! Ez a blog fragmoviekkal foglalkozik. Próbálom majd nap mint nap frissíteni az oldalt! Ha szertnél videót beküldeni vegyél fel xfirére: dannycod96. Enjoy! :)..
Hmm, még virslik is vannak benne :) Küldte Miller!A múltkori "Amikor a szükség nagy úr" című bejegyzésről eszembe jutott, hogy van egy amúgy fantasztikus 2-ik világháborús játék - a Red Orchestra Ostfron 41-45 - és fellelhető benne több pályán is fürdőszoba, melyeken…..
Danny 2009.02.07 17:17:58
hello
nem ide tartozik de ha valaki tudná erre az oldalra /
www.stellarstone.org/dev.html /(Big Rigs: Multiplayer Racing screeshotok vannak fent!! :D) a jelszót és megírná nekem (e-mail: h.danny10@citromail.hu) azt megköszönném :D
amúgy várom a következő videót freddyD
hajrá csak így tovább :)
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Kérem szépen, nem tudom, hogy ez mindig is trend volt, vagy csak azoknál a játékoknál, amelyekkel én ölöm magam játszom, de miért van az, hogy egy-egy játéknak más és más neve van? Nehezebb lehessen infókat találni róla? Legyen az Xtreme Boarders, Heat of war vagy pár másik…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Egy nagyon érdekes jelenet Károlytól az F1 Challenge 2007-ből :)Saját videóm jól áll, ma délután igyekszem összevágni és holnap a szinkront elintézni, szóval legkésőbb pénteken fenn lesz :)Update: Asszem ez nem fog 1 videóba beleférni, úgyhogy rögtön két részt csinálok.Nem…..