Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V.A.Lacky

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt-e 9500 évvel ezelőtt akkora cunami, amely elsöpörte a korai Újkőkor kezdetleges településeinek nagy részét a Fekete-tenger környékén? Erre a kérdésre kereste a választ XV. Lajos és a tarpai gátőr után a Massachusetts-i WHOI (Woods Hole Oceanographic Institution) két román…..
V.A.Lacky 2009.01.27 00:53:43
@snakekiller23: Akkor úgy látom, a Biblia egészen megfelelő tudományos szempontból, hiszen a megfigyelt jelekből olyan előrejelzéseket tett, miszerint a vízözönre utaló jeleket fogunk találni, és valóban.

Mellesleg a komment címére visszautalva, arra nem emlékszem, hogy a Biblia a vízözönt a Duna-delta környékére helyezte volna, így a kettő összekötése azért legalábbis kétséges.
Délelőtti szabály: ne ismerkedj piásan. Ha ismerkedsz, ne csodálkozz! szia! ha gondolod, javíts bele és tedd ki, ha nem töröld nem gond :) az a baj, hogy én ismerem az illetőt és tudom, hogy zajlott a jelenet...úgy más mint elmesélve leírva idegeneknek.... Egy leépítős mondatot…..
Vwkpeti szerezte ezt a vidám szórólapot és az ötlet azonnal burjánozni kezdett. Miért ne lehetne mindent elintézni otthon? Már előre csattogtatjuk ollóinkat egy jó ravatalért a nappaliban a tévé előtt, de a hamvasztás sem lenne utolsó mondjuk a fürdőszobában. (Tényleg, van aki…..
Közhellyel kezdjük ezt a kissé szokatlan posztot, de nincs jobb ötletünk: nagy az Isten állatkertje, és kurva alacsony a kerítés. Angliában ugyanis egy faszinak, a tesójának és egy haverjuknak az a zseniális ötlete támadt, hogy megölik egyikük féltestvérét, majd a nyomokat a…..
V.A.Lacky 2008.02.29 22:37:24
BlueBunny · bluebunny.freeblog.hu 2008.02.29. 21:34:33

Nem jó, tanulság, helyesen: ha igazából gyilkolni indulsz, ne a saját mobilodat vidd magaddal, ellenben a tiédet küldd el valami moziba, ahol senki sem lát, és az alibid is igazolva van.
Ferencnek sikerült magát belehajszolnia egy olyan féléves konstrukcióba a Raiffeisennél, ami 250 ezer forintból kamatok után csinál 241 ezret:Vessetek meg érte, de van egy kis megtakarított pénzem, amit engedelmeskedve az agyamba pumpált reklámoknak, elvittem a Raiffaisen bankhoz, hogy…..
V.A.Lacky 2008.02.28 15:22:21
Ki csodálkozik azon, hogy a jegylenyúlós eset nem egyedi? Na ugye. Máris jött a szintén bliccelni próbáló Zsolt válasza, aki sorstársnak nézte az ellenőrcsajt és lyukasztani akart neki is, ő viszont lyukadási hajlandóság helyett inkáb elkobozta a jegyét. Ilyenek ezek a nők. Csak…..