Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deathproofgabor

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én csak élni szeretnék! Lehetőleg a saját hazámban… Élni, és nem csak túlélni! Azt azonban nehezen tudom életnek hívni, ha napi 12-16 órányi munkával is csak annyit lehet elérni, hogy fedél van a fejed felett és esetleg étel az asztalon. Nem vitatom, hogy ezek az élet alapszükségletei közé…..
deathproofgabor 2019.02.23 10:19:27
@BlahBlah: A parlamentben, polgármesteri hivatalban, kormányban stb. , nem politikusok ülnek, hanem választott képviselők, akik arra esküdtek fel, hogy a magyar emberek többségének ( demokráciában) érdekeit képviseljék. Ez semmiféle vállalkozósdival nem fér össze.
deathproofgabor 2019.02.23 10:06:13
@BlahBlah: Bérkalkulátor 2019
Bruttó havi munkabér: 847.000 Ft
Éves bruttó jövedelem: 10.164.000 Ft
Eltartottak száma *: 0
Kedvezményezett eltartottak (gyermekek) száma **: 0
Szociális hozzájárulási adó: 165.165 Ft
Szakképzési hozzájárulás: 12.705 Ft
Munkaerő-piaci járulék (1,5%): 12.705 Ft
Egészségbiztosítási járulék (7%): 59.290 Ft
Nyugdíjjárulék (10%): 84.700 Ft
GYES 0 Ft
Családi adókedvezmény: 0 Ft
Friss házasok adókedvezménye: 0 Ft
Számított SZJA: 127.050 Ft
Családi adókedvezménnyel csökkentett SZJA: 127.050 Ft
Fel nem használt családi adókedvezmény: 0 Ft
Összes adó: 127.050 Ft
Adójóváírás: 0 Ft
Felhasznált összes munkavállalói kedvezmény: 0 Ft
Havi összes levonás a bruttó bérből: 283.745 Ft
Havi összes munkaadói kedvezmény: 0 Ft
Havi összes munkaadói járulék: 177.870 Ft
Összesen havonta az államnak fizetendő: 461.615 Ft
Munkaadó összes havi költsége: 1.024.870 Ft
Nettó havi munkabér: 563.255 Ft
Családi pótlék: 0 Ft
Havi összes nettó jövedelem: 563.255 Ft
Többet is kereshetnél, ha beszélnél nyelveket! >>
  Késésben voltunk, igyekeztünk az orvosi váróba. Fél kézzel aput toltam a tolókocsiban, a másik kezemmel az ajtót igyekeztem kilökni. Beevickéltünk...
deathproofgabor 2018.11.07 13:07:24
@Rwindx: Látom, szövegértési problémáid Neked is vannak. Attól még lehet valaki rokkant, ha szellemileg ép, ugyanis lehet látássérült, hallássérült, mozgássérült, stb.. Ha ezek közül egy is olyan fokú, már rokkant is vagy. Okosabb maradtál volna, ha meg sem szólalsz.
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
deathproofgabor 2018.10.01 20:41:13
@tiboru: Úgy látom, szövegértési nehézségeid vannak. Ebben az esetben semmi értelme vitát folytatni.
A rendőrségi törvényben csak meghatározzák a rendőrség tevékenységét a BTK hatálya alá eső cselekmények felderítése, megakadályozása, stb. során.
Mint már említettem ehelyütt, az étkezési célra árult magból vetett bab igen szépen termett idén. Az Erzsike fajtát zsengén kifejtettem és lefagyasztottam, a tarkabab néven vett változatot teljesen száraz állapotban tettem el. Az előbbiből egy adagot szintén megszárítottam és…..
Szerző: nemisvagyokhülyegyerek Néhány éve léptem be a közigazgatásba. Annak pont az egyik olyan szegmensébe, ahol nem az egész napos f*szrázás a jellemző, hanem ténylegesen van munkavégzés. Másfélszázezer forintos bruttó fizetésért. Tulajdonképpen ebből a fizetésből fakad a közigazgatás…..
Félmillió Ft-os vízdíj törlesztése után kicsit fellélegezhetne a Barcson élő Kistaj Éva, mert legalább megszűnne a végrehajtói nyomás, ami a család tragédiájára pluszban nehezedik. 3 éve ápolja éberkómás lányát, ami önmagában is borzasztó nagy teher, emellett még retteg attól is, hogy utcára teszik…..
Röviden: IGEN. És a legtöbbször az ún. kézbesítési vélelem szabályai adják meg a magyarázatot arra, hogy miként lehetséges. Nézzünk tehát egy tipikus esetet! Van egy tartozás, például egy lejárt telefonszámla vagy egy parkolási pótdíj-tartozás. A jogosult a sikertelen felszólításokat követően…..
Megvolt a főpróba. Kikaptunk, mint várható volt. Nem döngöltek bennünket a stadion gyepébe. Talán ez is várható volt. A németek győzni akartak, nem pedig megalázni a vendégeket. A legérdekesebb ezen a meccsen az volt, hogy a németek játszottak úgy, ahogy nekünk kellett volna. Mi pedig úgy…..
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
deathproofgabor 2015.10.14 18:24:21
@N. Barbie: Idióta!
Göncz Árpád országos népszerűsége több, mint 80%-os volt. Ezt figyelembe véve, a Te véleményed a FIDESZ szerint is elhanyagolható. Állítsd le magad!
Megnéztem a Lost első évadát. Két észrevételem van. Az egyik, hogy van egy olyan erős érzésem, hogy az egész történet nem csak elsősorban, hanem kizárólag egy termék. A termék célja, hogy epizódról epizódra megnézzék az emberek. Ennek megfelelően van benne egy jó csomó külön-külön is misztikus szál,…..