Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barBi.s

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen megosztó marketingötlettel állt elő egy texasi matricagyártó cég tulajdonosa: összekötözve lefényképezte egyik alkalmazottját, az így készült életnagyságú képet pedig felragasztotta kisteherautója hátuljára. Aztán leszakadt az ég. Nem nagyon ment az üzlet…..
A planking és egyéb internetes divatőrületek után itt az új divat, aminek ráadásul társadalmi haszna is van, a nőket célozza és lényege: helyezzék melleiket mindenféle dolgokra és fényképezzék le. Ez a mamming és mindjárt azt is eláruljuk, mi benne a jó. A mammingot két…..
barBi.s 2013.11.01 14:53:25
@donder: Hirtelen nem is tudom, melyik baromságodra válaszoljak, bár nem hiszem, hogy lenne értelme. Aki esetleg tényleg nem tud részt venni a kutatásokban (nem született mindenki tudósnak, elismerem), miért ne segíthetne figyelemfelkeltéssel?
A színvonalakról meg annyit, hogy a tiédet már megismertük...
Kisklau nyaralt, és természetesen sem Benikét, sem a fotómasinát sem hagyta otthon. Az eredmény pár mutatós album, benne nagyon sok mutatós fotóval. Kisklau azon kevés emberek közé tartozik, aki még a kacsáról is jó fotót készít. Őrület. Öröm volt olvasni ezt a beszámolót,…..