Regisztráció Blogot indítok
Adatok
El Pathos

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Jelen cikk a képanyagot kivéve egy jobbára változtatás nélküli másodközlés, ami eredetileg a Buborékhámozó képregényes szakmagazin kilencedik számában jelent meg nyomtatásban 2010-ben - NK) Az 1957-es születésű, horvát származású Igor Kordej vitathatatlanul a…..
A fantasztikus, fiktív tájak és országok már az ókortól kezdve megmozgatták az emberiség fantáziáját, Platón Atlantiszát hamarosan korabeli térképeken is feltüntették, a középkorban keresztes hadjáratokat szerveztek János pap mesebeli országába, Swift Gulliverje eljutott…..
Jó, kábé annyi köze van a hírnek a televíziók világához, hogy semennyi, de ha nagyon akarjuk, akkor puszta erőszakot alkalmazva rászuszakolhatjuk a tényt, hogy a szupergeek Kevin Smith nevéhez köthető a Bunkóman és Gyökér is. Smithnek meg annyi köze van a mai…..
Geekblog Newsflash! (8. hét) 2013.02.24 09:00:00
Állítólag még léteznek olyan emberek, akik nem lógnak napi 4-5-8-24 órát a legnépszerűbb közösségi hálón, sőt még az is lehet, hogy nincsenek is regisztrálva (gusztustalan). Arra gondoltunk, hogy az ő kedvükért összedobunk vasárnaponként egy teszkó gazdaságos posztot,…..
Már nálunk is vetítik a mozik az új Pókember-filmet, ami kiváló ürügy egy kis nosztalgiázásra: ki volt a leghülyébb magyar nevű mellékszereplő a Kandi-lapok szériában megjelent Pókember-füzetekben? Rakéta Robi? Boronás Jónás? A Démanó? Kedélyes múltidézés, tömény…..
El Pathos 2013.02.22 17:38:35
Ahogy telik az idő, ez az egész Marvel NOW! egyre langyosabb. Pedig az első egy-két hónap alapján még egész lelkes voltam, de most már látom, miből is fakadt ez. Míg a DC egy évvel korábban egy hónapra zsúfolta be a teljes rebootját, ami marketingszempontból abszolút kifizetődő…..
Geekblog GeexKomix 51. 2012.08.07 07:00:00
Animal Man #12/Swamp Thing #12Történet: Jeff Lemire, Scott SnyderRajz: Steve Pugh, Marco RudyDC ComicsAzóta vártunk erre, hogy a DC lassan egy éve pályára rúgta az új 52-t. Már az első számokból látszott, hogy Jeff Lemire Animal Manje és Scott Snyder Swamp Thingje magasan ki fog…..
Azzal mindenki tisztában van, hogy a magyarországi képregénykultúra és képregénykiadás gyakorlatilag a béka feneke alatt van. Ennek ugye több oka is van, de az egyes kiadók és a vásárlók nem megfelelő hozzáállása hibáztatható elsőként. Magyarországon igen későn, a ’80-as…..