Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosszarcu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Negyven 2009.03.28 09:00:00
Ez az Iván gyerek keresi magának a bajt. A Nándikával meg a Kockával felruccantak Hyper-re Pestre, vágod, a Kocka mondta, hogy a töke tele van a lakossági háuzzal, valami kemény szögelésre vágyik, de olyanra, hogy szájzárat kapjon, a kiscsíra Nándi meg birka módon megy utána, az…..
Azt hiszem, az még nem számít spoilernek, ha megemlítem, hogy a negyedik évadban új arcok tűnnek majd fel egyik kedvenc sorozatunkban, de részletezésük már igen, így azzal, a 4x02 kitárgyalásával és a 4x03 két promójával majd az ugrás után folytatjuk, persze csak naprakész…..
Nem győzöm eleget mondani: Doc Martin, Doc Martin, Doc Martin, méghozzá az egyik legizgalmasabb résszel ma ötkor a Dunán. Aztán szomorú szívvel intsünk egy pá-pát a Bolygónk, a Föld (18.30) című angol sorozatnak, ami az utolsó részéhez érkezett az m1-en. Ősszel került a…..
rosszarcu 2007.11.18 22:00:05
A kilencvenes évek elején örülhettünk, ha az MTV délután leadta a Wicked Game-et Chris Isaactől. Vizes homokban fetrengő bikinis szupermodell, ennyi volt a suli utáni erotika, aztán meg jöhettek az egy ismeretlenes egyenletek, a vaktérkép, meg a magyar füzetbe a sorminta. Szigorúan…..