Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marquez

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy ne mondhassák, nem veszem komolyan a nőket, erősen készülni kezdtem Irén érkezésére.Legyen ám csak vaklárma, de ugye worst case tervezést tanultunk a suliban is. :)Tehát a következőket szereztem be, nem kis nehézségek árán, ugyanis a víz, az elemlámpa és ilyesmi már több…..
A panelprogram a jelenlegi jogi környezetben igencsak nehézkes, mint ahogy az alábbi levél is mutatja. Sajnos nem egyértelmű sokak számára, hogy a lakással együtt a ház tulajdonrészét is megvásásrolják, és ez bizony kötelezettségekkel jár. Kedves Zugügyvéd,lenne egy…..
A héten ez is eléggé kiverte a biztosítékot: 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Fesztivál, plakát, rajta 3 kisgyerek és egy szlogen: "Gyerekként azért is kiálltál, amiről azt sem tudtad, miről szól. Most Rólad van szó. Magadért kell kiállnod".…..
Levélben kaptam az alábbi történetet, a levél írójának kérésére közzéteszem. Először is elnézést, hogy nem fedem fel kilétem, de szerintem megértitek. Az alábbi szövegben beszélek majd az Alapokról, a Sea Org-ról, EPF-ről, RPF-ről – a szcientológiáról. Mindenkinek…..