Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mayweather

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A nyereményt csak kölcsönbe kapod és nem ajándékba ..."  (Bankrator)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás, intuició,mindenkinek van megérzése.., és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadásban a jó és a rossz kézenfogva jár - csupán a fogadón múlik, hogy saját maga hogyan jár..."  (Angelina87)..
Mayweather 2012.08.18 19:28:25
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / RED OR DEAD /:
rendben köszönöm akkor szerintem váalsztom a bet365 kezdésnek:)
valakinek vmilyen tapasztalat az oldalról?
otpmastercardom van tehát ha regisztrálok,kiválasztom mennyit szeretnék befizetni ,lehúzzák a pénzt és mehet is??
kifizetésnél pedig egyenlőre utalással akkor az 2-5 munkanap?olvastam hogy mastercardot nem támogat a monneybookers tehát az egyenlőre kilőve esetleg vmi hasonló gyors?
Mayweather 2012.08.18 19:46:56
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / RED OR DEAD /:
otp sima kártyám van nem dombornyomatos:/
az probléma?:)
Köszönöm mégegyszer bár még mindig nem teljesen világos sorry hogy ennyit kérdezek..
van teszem fel 2500ft a kártyámon akkor nekem nincs semmi dolgom csak regizek,és kiválasztom hogy mennyit töltök fel ez esetben 2felet és maguktól perceken belül lehúzzák?:D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér. mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
Mayweather 2012.08.17 20:22:44
@Hardy $15$: hát ja elég necces de akkor kb az egész nap 1.8 körülikre értem:)
Liverpool talán hozza az 1.fordulót:)
Mayweather 2012.08.17 22:32:28