Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quagmire fan

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves hölgyeim és uraim! A tizenkettedik lakó Trabant lett, a ravasz gyíkember. Persze láttuk, ahogy a szavazatokat mályvacukorral veszi meg, de miután Bobó ellopta az életkedvünket, Oszkár pedig olyan büdös, hogy a holtak feltámadnak tőle, hogy újra meghaljanak, talán jobb is,…..
Az új lakó Leonardo mester lett, hát nézzük a következő kategóriát. Jelöltjeinket most a szerepjátékok rajongóinak ajánljuk és hogy pikánsabb legyen egy hungarikumból válogattuk őket össze, a KÁOSZ világból!   XII. kategória- Káosz kockák   Első jelöltünk…..
A második kategória versenyzői, igazi uralkodók. Mindegyikőjüket ismerhetitek már a történelem tananyagból, egész pontosan Rómából. Hölgyeim és uraim.   II. Kategória- Római császárok   Első jelöltünk, még nem volt császár, ugyanakkor ő taposta ki azt…..
Quagmire fan 2012.08.29 11:38:54
Köszönjük szépen a szavazatokat! Meglepően sok szavazat érkezett, huszonhárom, amire a sorozat korábbi hanyagolása miatt, nem számítottam. Azonban, hogy pörgősebb legyen a beszavazós fázis, nem várunk egy hetet, mint az előző szériánál, hanem 2-3- legfeljebb 4 naponta zárunk.…..
Sziasztok! Van egy rossz hírem és van egy jó hírem! A rossz hír, hogy az álláskeresés nehezebb, mint gondoltam. Tudtam, hogy nehéz lesz, de még annál is nehezebb, mint számítottam rá. De ebből fakad a jó hír is! Még a castingok, állásinterjúk és Expresz.hu huszonnégy…..
Quagmire fan 2012.08.17 13:50:52
@Cervantes444: Igen Quagmire alap, illetve FreddyD, és Cox, akiknek még nagyon örülnék.
Quagmire fan 2012.08.17 14:55:17
@Quagmire fan: És persze CM Punk. Valami Leva-Punk vonalat simán el tudok képzelni. Akár hogy rosszban vannak, akár hogy jóban. Oltogatják egymást, hol jóban vannak.. van mindegyikőjükben potenciál. ;)