Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CapaC

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tehernapló Nincs papír? 2015.05.16 11:15:23
A scene, a digitális művészet nem csak pixeleket és prüttyögést termelt ki, plazmákkal és Mandelbrot halmazokkal tarkítva.   A korai színen először a papírmagok domináltak, és szerencsére jó sok meg is maradt belőlük az utókornak (pl: az Illegal, vagy magyar példaként a…..
Tehernapló Forever közvetítés 2015.03.13 22:00:45
A tavaszi rügyek megjelenésével egy időben egy kicsi, de annál elhivatottabb csapat ismét a nyakába vette a "nagyvilágot", hogy a szlovákiai Felsőszúcson csatlakozzon a pár tucatnyi cseh, szlovák, lengyel és német kollegához, hogy megkezdje az idei kockulást.     Az utazás…..
Tehernapló C64 modding 2015.01.05 07:28:55
Itt az új év első teljes hete. Képletesen újjá varázsolható a C64 reset gombbal, ki-be kapcsolható JiffyDOS-al, SD kártya olvasóval és egyedi színnel.Előadó szerint neten fellelhető egyes bekötési módok tévedhetnek. Bemutatja a kipróbált, helyes csatlakozási pontokat.…..
Vincenzo barát gondolt egy merészet, fogta az eddigi muzsikusi munkásságát, összerakta egybe és így történt, hogy elkészült a majd három és fél órás remix. 91 saját zenével, ingyen és bérmentve hallgatható, ennek ellenére az alkotó nagyon fog örülni, ha végeztek némi…..
Igencsak adósok vagyunk az idei év C64 szenzációjának elemzésével, az X'2012 party demoinak boncolgatásával. Akkora falat, hogy csak tapogatóztunk, mint "tót a pennán", hogy hol is fogjuk meg a témát. Végül arra jutottunk, hogy elválasztjuk a búzát az ócsútól, és kezdjük az…..
Folytassuk a C64-es jelöltekkel. A négy érintett demot mindjárt két részre oszthatjuk, az egyik páros az LCP 2011-en, a másik a Silesia 5-ön indult. Kezdjük időrendben, a Little Computer People-ön indult demokkal. A "We Are Mature" az LCP 6. helyezetje(!), a Fairlight csapat "We Are..."…..
A Firg hungarikum!     A lamer demok "jaffá"-ja és "ómájgád"-ja. Vulgáris és obszcén, ugyanakkor elragadó és humoros. Egy minimalista programozási teljesítmény zéró design kíséretében. A magyar demoscene dadaizmusa, a mémek őse, maga a képernyőbe oltott pluralizmus és…..
Tehernapló Manic Miner Reloaded 2012.08.16 20:55:24
  A portolások korát éljük C64-en, erre az apróbb felismerésre már kitértem legutóbbi Commie Inside cikkemben is, és a folyamatok megerősíteni látszanak ebbéli hitemben. A legújabb őrület a Genesis Project crack-műhelyéből tört elő: a híres-neves Manic Miner javított…..
Tehernapló Indulás! 2012.08.03 23:22:06
Hello Kedves Olvasó! Jailbird/Booze Design ötlete nyomán indítom most ezt a hírblogot, ami hiánypótló lenne a maga nemében. Bár létezik számos, többek között retro informatikai témákat is megpendítő blog, és ott a Scene.hu is, de azért egyik sem kifejezetten 8bit demoscene,…..
CapaC 2012.08.16 21:57:44