Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Letter Force

2 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a parlament elfogadta a járvány miatti veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt. Az ország számára véget ért a vészhelyzet, viszont az ellenzék csak most került bele igazán. A kormány csapata és a kormánypárti szurkolók elégedettek lehetnek. Csapatuk maximálisan kihasználva a…..
"A queer talán arra méltó, hogy a távolba tekintve, gőgösen rápöccintsük a szivar hamuját, és bakancsunk sarkával rátapossunk. (Szilvay Gergely, a Mandiner főszerkesztő-helyettese)"         A queerek emberek. A queer-theory pedig emberekről szól. Olyan emberekről, akik nem…..
Letter Force 2015.05.16 07:59:21
@jotunder: mégpedig egy elméletre taposásról volt szó. Olvasd csak el figyelmesen :-) Emberre taposásról szó sem volt.
Letter Force 2015.05.16 08:22:54
@Tehéntőgy: a lényeg hogy NEM írt emberre taposásról.
A többség választása: de mire becsüli Vona a mögéjük álló választókat? Miközben elemzők azt vitatják, sikerül-e a néppártoskodó Jobbiknak megszabadulnia a párt radikálisaitól, azért érdemes odafigyelni, hogy Vona Gábor is tud meredeket mondani az övéi körében. Kedvenc…..
Letter Force 2015.04.16 10:57:56
@cybericius: ha valaki nagy hangon elítéli a gyilkost de amikor kérik, hogy segítsen, visszautasítja, az gyakorlatilag támogatja a gyilkost. Hazudozik.
Letter Force 2015.04.16 11:03:44
@dunántúli gyerek: A gond pont az, hogy sokan még egyet is értenek ezzel, mint te is. De nem kéne bedőlnöd Vonának. Vona téged is agyatlan papucsállatkának néz. Egy általa kiválasztott kaszton kívül mindenkit.
Cikkem a Vigyázón. ..
Mandiner blog Nyakó István hívei 2008.09.19 14:39:00
 Csenyétéről, az ország legszegényebb (pontosabban legkisebb vásárlóerejű) falujáról szóló bejegyzésünk kapcsán hívta fel figyelmünket ergé kolléga a falu 2006-os választási eredményeire. Az országgyűlési választások első fordulójában a településen 221-en voltak…..
Letter Force 2008.09.19 20:29:28
Letter Force 2008.09.19 19:00:47
kétségek között szoci vircsaft 2008.08.08 11:26:06
húzza-halasztja blogger azt, hogy nekiálljon megírni azt, amit már hónapokkal ezelőtt kellett volna, recenziót kornis kádár-beszéd-könyvéről. olvasgat, biciklizget, gondolkozgat, sétál, dagonyázik, nézelődik.(ezért szereti egyébként nagyon a déli partot, a dagonyázás miatt.…..
Avagy a Lukács-óvoda, az újbal és a hazai balliberálisok igaz fejlődéstörténete A Gondviselés megajándékozott bennünket egy szerelmi vallomással. Demszky Gábor megvallja halhatatlan vonzódását az újbalhoz, 68-hoz, a marxizmushoz (amivel persze szakított!), és a haladó…..
kétségek között i.m. dönci 2008.07.16 18:16:00
rápillantott blogger az index címlapjára és azóta nagyon nem érzi jól magát - meghalt ifjúkorának egy fontos darabja, dénes józsef. kicsit habozott, hogy mi legyen a post címe, mert ez a dönci valami bensőséges kapcsolatot is sugallni tűnhetne, holott blogger nem szeretné azt a…..
Bejegyzésemet szeretettel ajánlom a KDNP-nek, Hock Zoltánnak és az MDF-nek, valamint a jobboldalinak nevezett pártsajtónak - a melegfelvonulás kapcsán. Továbbá az összes, az abszolút erkölcsiség mércéjével hadonászó, magát "konzervatívnak" tartó úriembernek és…..
Letter Force 2008.07.16 14:36:17
"Ha harminc évvel ezelőtt egy ilyen vitában védelmembe veszem a homoszexuálisokat, akkor pontosan úgy hurrogtak volna le az emberek, mint ha most a pedifilokat venném védelmembe. Megváltozott a "közvélekedés". Ezért írtam azt, hogy abba a kontextusba, amiben itt a homoszexuálisok szerepelnek, helyezzétek be a pedofilokat. Milyen döbbenetes, nem? A harminc évvel ezelőttieket ugyanígy megrázta a homoszexuálisok ilyetén kontextusban való emlegetése."-írta bbjnick.

És sajnos nem irreális , amit mond. Íme egy inforádiós cikk:

"Jogszerűen alapítottak pártot a pedofilok Hollandiában - döntött a helyi igazságszolgáltatás.

A hágai kerületi bíróság elutasította a programjában a többi között az úgynevezett beleegyezési korhatár 16 évről 12 évre való leszállítását követelő párt betiltását. A testület azzal érvelt, hogy a választókra kell bízni a különböző politikai pártok megítélését.

A kérelmezők azzal fordultak a bírósághoz, hogy megakadályozzák, hogy a pedofilok pártja induljon a novemberben esedékes parlamenti választásokon.

A bírák álláspontja szerint a Testvéri szeretet, szabadság és sokféleség pártja (PNVD) nem követett el bűncselekményt, pusztán a fennálló jogszabályok megváltoztatását követelte.

A mindössze három ismert taggal, egy elnökkel, egy titkárral és egy - 1987-ben egy 11 éves fiú molesztálásáért elítélt - pénztárossal rendelkező holland pedofilpártnak, jelöltlistát kellene állítania, és be kellene mutatnia 30 támogató aláírását ahhoz, hogy indulhasson a november 22-ei választásokon. "

inforadio.hu/hir/kulfold/hir-58114/rss

2006 júniusi cikk.

A magyar blogoszférában egy igen sajátos kis világ - talán közösségnek is nevezhető - alakult ki pár éve a Hírszerző körül. Olyan nézetek és elképzelések fogalmazódtak meg ezekben blogokban, melyek hazánkban szinte teljesen "underground" véleményeknek tűntek, és…..
Letter Force 2008.07.02 08:43:02
Shenpen, volt ott egy blogom( a nolon) és felélesztettem, egy ideig menni fog.Hosszabb távon elég lesz két ikerblog.A hírszerzőt amúgy sem akartam teljesen otthagyni( kfg-módszer), de rájöttem, hogy inkább jobb bemásolni, ha megy.
Egyébként tótawé itt a blogponthun gyakran legalább olyan ciki.
Pl. itt (
w.blog.hu/2008/07/01/babilon_bukasa ) a szcientológia mintájára képzeli el a többi vallást is:

"Tanulságos történet. A classic vallások eredete a balladai homályba vész; nem volt még Youtube és Wikileaks, sőt újság sem. Csak tippelhetünk, hogy ki találta ki az első mesét, hogyan nőtte ki magát mitológiává, hogyan hamisították, manipulálták, színezték és retusálták a szent szövegeket, és milyen hatalmi harcokban születtek a mártírok és a szentek. A szcientológia lassan befejeződő, mocskos története viszont jól dokumentált, adatolt, követhető sztori. Akiknek szemeik vannak a látásra, lássák.

Aki meg szereti az isteneket, ne nézze meg, hogyan készülnek."

Tóta W.I. Lenin, hmm?Azt mondja, hogy a többi vallás is ilyen, csak akkor még nem tudták dokumentálni a hazugságaikat.

Na, szóval ez is primitív és kőciki.
Várom a felhördülést a liberális médiából. Hogy melyiket? Ugyan, ez nem lehet kérdés: azt a bizonyosat a tarthatatlan rasszizmusról, ami hazánkban van. Jelenleg ugyanis - mint mindig - országunknak komoly problémákkal kell szembenéznie: a segélyek osztogatásának módja…..
vendégszerzőnk írásaBár ezt a posztot Zamárdiból írom, elsősorban azoknak ajánlom, akik hozzám hasonlóan kénytelenek szembesülni a nyár felé tetőző poszt-ifjúsági problémával, és a napjaikat ilyenkor is egy légkondicionált irodaház harmadik emeletén töltik, a lehangoló…..