Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buta kommunisták

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na vajon ki a gazdasági szempontból legrosszabb miniszterelnök? Az, aki a saját hülyeségét képes korrigálni, és ebben csak egy világválság akasztja meg (amikor szinte mindenhol csökkent a GDP), az, aki egy év alatt trendet fordít, és egy meredeken emelkedő gazdaságot ad át az…..
buta kommunisták 2012.08.17 09:29:33
@Fedor: Butaság.

A belinkelt grafikon épp azt nem igazolja, hogy Bajnai "egy év alatt trendet fordít, és egy meredeken emelkedő gazdaságot ad át az utódjának".

Bajnai - mint a grafikon is sejteti - semmilyen személyes eredményt nem ért el. Az IMF által szorgalmazott primitív fiskális intézkedéseket egy gyerek is be tudta volna vezetni ha fogják a kezét. Ugyanakkor minden kormányzati felelősséget megtagadott, a közigazgatás és a közbiztonság talán még lejjebb zuhant a kormányzása alatt, mint ahová az elődje züllesztette. Semmilyen érdemi reformot nem vitt végbe, ellenben egy rövid lejáratú IMF hitelt, államadósságot generáló magánnyugdíjpénztári rendszert és megoldatlan problémák sokaságát hagyta a jelenlegi kormányra.

Ez a grafikon pedig egy kis elmúltnyócévezés: ats-sea.agr.gc.ca/eur/images/5745001-eng.gif Hát pont ennyire lehetnek büszkék a szocialisták a nagy közgazdasági géniuszaik (D-209, túlmozgásos, Bajnai, "szakértők" százai) teljesítményére: a korrupcióra, a tehetségtelenségre, az elfecsérelt évekre.