Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coryjazz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kiadó elvárásainál alighanem kevesebb fogyott a megjelenést követő első héten az Aerosmith új stúdiólemezéből. A Music From Another Dimension 63.000 eladott példánnyal mindössze az ötödik helyen nyitott a Billboard Top 200-as listáján, ami nem túl biztató adat a folytatásra…..
Coryjazz 2012.11.20 19:12:25
@joeperry: Hát mert én ilyen furcsa konzervatív ízlésű ember vagyok, akik szereti járni a boltokat, és - mint a régi szép időkben - levenni a polcról, kifizetni, otthon kicsomagolni, betenni a CD-lejátszóba, stb. Varázsa van (volt) ennek. Középiskolás koromban például a Rocks-ot úgy hozattam meg egy azóta már nem létező lemezbolttal. Tavaszi szünetben csak ezért bejöttem a városba, hogy megvehessem és hazavihessem. De azt hiszem igazad van, azok az idők lassan elmúlnak. A hét elején nem értem rá ezzel foglalkozni, de ha csütörtökig nem jön meg, akkor valóban megrendelem neten!
A világ legpatinásabb rockzenei lapja új számában kritikát közöl az Aerosmith új lemezéről, mely három csillagot kapott a lehetséges ötből Rob Sheffield-től: Visszatért az Aerosmith: húzós riffek, fura eredménnyel A feltámadást nagyívű balladák és gitárhősi dicsfény…..
Coryjazz 2012.11.02 18:54:39
@rocklud: Bár a dalokat nem hallottam mind - megvárom a Cd-t, de nem lepődöm meg: Marti Frederiksen valahogy nem a kedvencem. (Nekem Jim Vallance jött be a legjobban, mint társszerző)
Az nem meglepő, hogy Matolcsy megmagyarázza és próbálja pozitív színben feltüntetni a recessziót. Ezt vártuk tőle, ez ő. A NER-ben semmi sem lehet rossz vagy negatív!Minden adat csak Nézőpont kérdése!A tündérmesékben a pohár mindig tele van, a magyar változatban is legalább…..