Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MFalcon

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Of course you want me Of course you want me Of course you want me to feel the way you doAmikor először hallgattam ezt a számot, rémülten kerestem, hogy nincs-e megnyitva egy YouTube ablak a gépen, mert olyan az egész, mintha menne ez a jó kis garázsrock, de a szomszéd szobából…..
MFalcon 2008.03.17 12:03:22
Egy gyilkos humorú Mortal Kombat-klón a lehető legjobb indítása egy hétnek, szóval jöjjön a South Park: Asskicker (a tippet ismét LeprásSzázlábúnak köszönhetjük). Mint a címe mutatja, a műfaj diktátoros és bibliás képviselői után ez a program a South Park figuráival…..
A Homár könnyen röhög az online boltokon, amikor az ország vezető bankja rengeteg, általában ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársának sincs fogalma mit miért csinál, illetve ha nem csinál, kihez miért hova kellene fordulni. István bankkártyáit elkavarta az OTP, de nem is ez a…..
Nehézsúlyú munkakerülés következik, a Sonny című stratégiai-harci játék (Saricsnak köszönjük a linket). A program a japán szerepjátékokra emlékeztető egyszerű harcrendszerben meséli el a jóarcú zombi címszereplő kalandjait, vagyis elképesztő mennyiségű hullát fogunk…..
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..
Úgy látszik, a múlt hónapban vírusként terjedő Syobon Action máris megihletett néhány programozót, a The Unfair Platformer ugyanis hasonló platformjáték, és már címében is jelzi, hogy a pályákat egyetlen szempontot, a játékos minél aljasabb szívatását figyelembe véve…..
MFalcon 2008.02.06 12:45:52
A költő ír, a macska miákol és az eb vonít s a kis halacska ikrát ürít kacéran. (Avagy miért kéne kiirtani a köztéri szobrászatból az emlékmű műfaját.)..
Nem szoktam fizetős játékokat linkelni, mert egyrészt a próbaverziók általában véget érnek, mire az ember kicsit belemelegedik a játékba, másrészt a pályák közötti hirdetéseket nem túl szórakoztató nézegetni. A Peggle-lel kivételt kell tennem, mert a maga tíz pályájával…..