Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gambrus

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felületes állásra vadászó számára igazi apróvadnak tűnhet az emberi erőforrások menedzselése, valójában néhány igazi nagyvadat is lehet találni a kolóniában, melyek trófeát jelentenek bármely jelentkező számára. Jellegükből adódóan az állatkerti részlegükön mindig…..
gambrus 2012.12.20 13:01:31
@multikarrier: ferfi hr-es? Engem egy kb 90 eves bacsi interjuztatott. meg a regi iskolabol valo. o aztan nagyon ertette a dolgat.szamomra teljesen ertelmetlen dolgokat kerdezett majd ugy ment oda a jelenlegi feletteseimhez h ezt az embert mindenkeppen meg kell nezniuk szakmailag is. tehat o csak szemelyiseget keresett a szakmai reszt rahagyta azokra akik ertenek is hozza... kar h mostanaban ez a hozzaallas nagyon ritka :(
Ez a rész a legelső lépésről szól, a CV elkészítéséről, s arról, hogy hogyan érd el, hogy felfigyeljenek rád és behívjanak az első fordulóra. A lentiek főként Magyarországra vonatkoznak, külföldi multiknál ez is komolyabban veendő. És igen, a lentieket megfogadva hazudni…..
gambrus 2012.12.20 10:16:24
@Gyulimali: osztrák bért kapok. ezek szerint akkor tényleg érdemes céget váltanom.

arról még nem hallottam véleményt, hogy szerintetek mennyi az egy munkahelyen eltöltött ideális idő? mi az amitől már nem tűnik job-hoppernek az ember? 2 év? 3 év?
Nahát, még a tévedhetetlenek is tévednek néha. Vagy csak féltek az újabb uniós pofontól? Mindegy, most van ok az ünneplésre. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
gambrus 2012.08.16 13:12:21
@Nooke Edley:
Ha külföldön van bejelentett lakcímed akkor ott kapsz is róla igazolást. Ausztriában ez egy A4-es papír. Ha az le van fordítva (jelek szerint kb bármilyen fordítás elég, de ha én most csinálnám akkor is fordítóirodával fordíttatnám - mondjuk tuti nem az OFFI-val mert ők nagyon drágák - biztos ami biztos alapon) akkor annak elégnek kell lennie. Nálam van még egy lefordított igazolás a munkáltatómtól, hogy tényleg ott dolgozom (ezzel az életvitelszerű tartózkodás feltétele is teljesül). Az okmányirodában meg beírattam a lakcímnyivántartóba, hogy külföldön tartózkodom.
Ennek elvileg így elégnek kell lennie.