Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joey33

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olimpiai aranyérmes magyar úszónő, Risztov Éva húzza ősztől a Vöcsök II. szárnyashajót. A MAHART külön sajtótájékoztatón számolt be a részletekről. „A Vöcsök régi, lassú és szovjet. Ezzel szemben Évike fiatal, gyors és magyar, viszont nem fér el benne 120 utas,…..
joey33 2012.08.16 00:29:14
@Adofizeto: @Dour ®: a borosta srác is egy idióta, de ti túltesztek rajta.

1. " Ha nem ebben a szar-szemét országban lennénk, már rég békejobbot nyújtanék, de ezen az elbaszott helyen az összes szarházi proli (népesség minimum 80%-a) a békülékenységet a gyengeség jeleként értékeli és azonnal támad." ha ezt írod, DE közben:
" szerintem messze nem döntetlen a végeredmény." akkor most te is szarházi proli vagy, hogy azt hogy a srác kilépne a saját faszsága miatt generált veszekedésből a gyengeség jeleként értékeled?

2. "Voltak sakkpartnereim, akik szerettek volna kiegyezni döntetlenben.
Tele van velük a kert. " baszod tiszta sorozat gyilkosos szöveg.
joey33 2012.08.16 12:28:17
@Adofizeto: én nem ismerem Dour barátodat, sem borostát. De nem látok különbséget köztük. én azt látom, hogy nekem nagyon nem szimpatikus, hogy valakit azért szid, mert vidéken él. Pesten élek, de egyetem miatt év közben vidéken vagyok. Szerintem gyerekes ilyennel bántani valakit, Nem kell elesni attól, hogy valaki Pesten él. Meg vicces, hogy a srác már láttatóan nem foglalkozik Dourral, mert nem is válaszolt neki, erre ő meg még mindig ír neki.
Ezért nem értem, mondod, hogy fényévekre van a sráctól Dour, de szerintem már itt mindenki kínosan nevet csak Dour utolsó kommentjein.
Az igéző tekintet a csábítás egyik elengedhetetlen kelléke. Ha te is hosszú és dús pillákra vágysz, de irtózol a műszempilláktól, most pár egyszerű tipp segítségével hosszabbá varázsolhatod pilláidat! Szempillaspirál Ha szempillaspirált használsz, ne lepődj meg, hogy a…..
Több száz férfi, egy teljes hadsereg csontjaira bukkantak Dániában egy tőzeglápban. A harcosok 2000 éve haltak kegyetlen halált.   Az Alken Enge-lápban talált több mint 200 harcos maradványain jól látszanak a kegyetlenkedés nyomai, törött csontok, köztük koponyák…..
joey33 2012.08.16 08:03:16
filmfanok Beköszöntő 2012.08.16 00:53:30
Hosszas gondolkodás után regisztráltam egy filmes blogot. Egyenlőre ismerkedem a felülettel. De ha vannak ötletek, akkor azt szívesen várom. Hamarosan tartalom is kerül fel. Joey..
Emlékszem pár évvel ezelőtt azért megosztotta még a divatszakmát amikor a focistafeleség-exénekes úgy döntött, hogy ő bizony belép a divatiparba. Mára már azonban Victoria szinte megkérdőjelezhetetlen. Kiforrott nőies stílust képvisel, nincsenek hullámvölgyek a kollekcióiban…..
joey33 2012.08.16 00:42:51
Három, túlságosan is közeli barátnő kikapcsolódik egy távoli házikóban. Véletlenül rábukkannak egy ősi könyvre, ami tele van különböző mágikus rituálék leírásával. Ezt követően egy pokoli utazásban lesz részük. ..
joey33 2012.08.16 00:36:55
Nagyszerű hírt közölt a Hollywood Reporter pár napja: a Showtime Jodie Foster produkciós cégével bútorozott össze egy új sorozat erejéig, amit a csatorna a saját Maffiózókjának tekint már jóelőre. A sorozat az Angie's Body címen fut majd, Foster lesz a rendezője és az executive…..
joey33 2012.08.16 00:35:14
Movie Tank The Last Stand poszter 2012.08.15 11:16:48
Arnold Schwarzenegger visszatérésének első főszerepe lesz a The Last Stand. Az Osztrák Tölgy egy kisváros seriffjét fogja alakítani. A történet szerint megszökik egy veszélyes, és elítélt drogbáró, és ki akar jutni az országból. Az utolsó előtte álló akadály természetesen…..