Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bibiána

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég töltöttem már fel képet... Ez annak is köszönhető, hogy mostanában hanyagoltam a minták készítését és a sima manikűrözést gyakoroltam.  Szóval most itt egy kép, a manikűr részt csak félig csináltam meg (majd később megírom miért), így csak hosszrövidítést…..
Úgy gondoltam, most bepótlom az elmaradt élménybeszámolót, hogyan is telik a tanfolyam.   Azóta volt 3 órám.   Kezdjük azzal, hogy megtanultuk, hogyan is működik egy vállalkozás, mit kell tennünk, ha szalont szeretnénk nyitni és ami a legfontosabb, hogy mennyi pénz…..
Az első videóm :D Miközben a videót csináltam, közben csak próbálgattam a lakkot, ezért maradak ki az előkészületek és az alaplakk. Ezért és a "néhol" szépséghibás körömfestésért elnézést kérek.  Remélem, azért összességében jó lett a videó :)…..
Halloween hete van! Ez az ünnep nálunk olyan mint egy népszerű énekes. Az emberek egy részét nem érdekli, mások ünneplik, a többiek meg ellenzik. Az ellenszenv leginkább abból adódik, hogy a Halloween eredetileg nem magyar ünnep és kiszorítja a hagyományos ünnepeinket. Az…..
A szombati események (ez a múlt heti, azaz a 10.13. szombatra vonatkozik) Szombat reggel vidáman keltem fel. Még az sem vette el a kedvem, hogy a szokottnál is korábban kellett kelnem. Elérkezett a hónapok óta várt pillanat, a műkörmös megnyitó! Maga a megnyitó nem tartott túl…..
Még csak nemrég kezdődött el az iskola, így nem akartam már rögtön az elején túl feltűnő körmökkel megjelenni. Elsőként arra gondoltam, hogy egy világos alapszín elég lesz. Aztán nem bírtam ki és hozzá kellett tennem a nemrégiben vett gyönyörű színű kékemet is. Így…..
Beköszöntött az ősz. A strandolást, napozást, fagyizást, pihenést, nyaralást felváltja az iskola, megfázás és a hideg. De nem kell elkeseredni. Az őszben nagyon sok szépség is rejlik. Nekem kifejezetten tetszik, hogy nem főlök meg, ha kimegyek az utcára. De a változás a tájat…..
Az előző bejegyzés után úgy gondoltam, itt az ideje valami olyannal előállni, amiben nem a véletlen segített. Épp kapóra jött, hogy készültem Pestre és a nagy utazás alkalmából szerettem volna szép körmöket.   A minta az (amennyire lehet ezt mondani egyszerű mintáknál)…..
Próbálkozások... A céljuk, hogy olyat tudjunk alkotni ami megfelel az elvárásainknak, megpróbáljuk elérni a céljainkat vagy valami újat akarunk alkotni. Velem az utóbbi történt. Hogy, hogy jutottam ehhez el, azt inkább nem mesélem el, nem azért mert titok, hanem mert aki egy…..
Sok barátnőmnek festettem már ki a körmét ecsetekkel különböző színes mintára. Aztán az ő körmüket megdicsérik, az én egyszínű körmeimet meg észre sem veszik. Persze felmerül a kérdés, hogy miért ne csináljam meg a magamét is? A válasz egyszerű: jobb kezes vagyok, így a…..
Blog.hu segítség Wild Fantasy 2008.12.03 16:54:00
A módosításhoz előbb át kell másolni a sablont a saját sablonok közé, erről és általában a szerkesztésről itt olvashatsz. A fejléckép cseréje Legegyszerűbben úgy cserélheted le a fejlécképet, ha feltöltesz egy 949x140 pixel méretű header.gif nevű képet a sablon img…..
Sok emberrel előfordul, hogy megveszi álmai körömlakkját, de mikor felkenik a körmükre, a várva várt csodálat elmarad, mert az eredmény borzalmas lett. Itt olvashattok néhány tippet, hogyan fessük ki szépen a körmeinket.   A körömlakkozás még a lakk kézbevétele előtt…..
Légy üdvözölve a blogomon!  A blogot azért hoztam létre, hogy egy számomra  kedves témáról írhassak, vagyis a körmözésről. Ez magában foglal olyan altémákat, mint a körömlakkok, körömfestés, manikűrözés, műkörmözés. De a blog címébe nem véletlenül szerepel a…..