Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Critpic

70 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak Rendező: Genndy Tartakovsky Hangok: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, Kevin James, Steve Buscemi Hossza: 91 perc Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok…..
A Cloverfield rendezője, Matt Reeves rendezi A majmok bolygója - Lázadás folytatását. Ezt nemrég erősítette meg a Fox. Azt még nem tudni, hogy az előző rész főszereplői, James Franco és Freida Pinto visszatérnek-e szerepeikben, de Andy Serkis, mint Ceaser biztosan. A Dawn of the…..
Ezúttal se indult egyik premier sem magas számokkal, ám most ez elégnek bizonyult az első 2 hely megszerzésére. A premierekről A Looper - A jövő gyilkosa nem kapott se szinkront (ami fontos, ha sok embert akarnak rá bevonzani), se 3D-t (ami már nem a forgalmazó "hibája", de növelt…..
A Horrorra akadva 5.-ben, ami 2013. április 19-én kerül a mozikba, szerepelni fog Lindsay Lohan, Charlie Sheen, Heather Locklear, Ashley Tisdale és a legújabb hírek szerint Mike Tyson is, aki a Másnaposokban önmagát alakította...
Liam Neesont az Empire magazin kérdezte egy lehetséges harmadik részről. A színész azt válaszolta, hogy szerinte nincs rá sok esély, és már csak egy újabb bőrlehúzás lenne belőle. Ezzel arra is enged következtetni, hogy visszatérésére esély sincs, és a második résszel…..
..
Looper - A jövő gyilkosa Rendező: Rian Johnson Szereplők: Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt, Bruce Willis, Jeff Daniels, Paul Dano, Piper Perabo Hossza: 118 perc Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság - ám illegális, és kizárólag a feketepiacon…..
A Star Trek-sorozat és a Bourne-franchise sikeres feltámasztásán annyira felbuzdult a Universal stúdió, hogy teljes gőzzel beindult a reboot-gépezet. Újabb Tom Clancy-regények kerülnek vászonra, Jack Ryan CIA-elemzővel a középpontban - a már készülő első résznek mindjárt Jack…..
A Démoni doboz Észak-Amerikával ellentétben itthon kevés nézőt számlálhatott, az Üss vagy fuss! című vígjáték pedig a top10-ről is lemaradt. A premierekről Észak-Amerikában már visszahozta gyártási költségét a Démoni doboz című horror, nálunk a hatodik helyen kezdett…..
A Dredd csúfosan megbukott Amerikában, ami megpecsételte itthoni sorsát is, így a magyarok nem láthatják moziban, és szinte biztosan BluRay-n és 3D BluRay-n sem lesz majd kapható, de DVD-n azért igen. ..
Londonban forgat a Halálos iramban-sorozat hatodik részének stábja, ami azzal jár, hogy elszabadult az apokalipszis a Lambeth-hídon. A helyszínről közölt felvételeken felrobbantott katonai járművek láthatók, és az egyik vidám statiszta orosz katonai egyenruhában mosolyog. Ebből…..
Túl van a 400 millió dolláros összbevételen a Ted című korhatáros vígjáték, így a világ legnépszerűbb produkciója lett a műfajban Észak-Amerikán kívül, mivel sikerült lenyomnia a Másnaposokat. Észak-Amerikában tartja magát az első helyen az alkoholmámorba fulladt…..
Démoni doboz Rendező: Ole Bornedal Szereplők: Jeffrey Dean Morgan, Natasha Calis, Kyra Sedgwick Hossza: 92 perc A frissen elvált apa, Clyde még nem szokta meg, hogy külön él ex-nejétől, Stephanie-tól mindenesetre abban nem lát sok kivetnivalót, mikor legkisebb lányuk, Em egy…..
Ma már a western ismert színészekkel sem kaszálhat a mozikban, ugyanakkor egy videójáték filmadaptációja még az ötödik felvonásnál sem jár rosszul. A premierekről Bár A kaptár: Megtorlás rosszabbul teljesített az ugyancsak 3D-s elődjénél, A kaptár: Túlvilágnál, könnyen…..
Október 24-étől végre nem kell tévét vagy egyéb műszaki cikket vásárolnod ahhoz, hogy hazavihesd BD3D-n a 3D-s formátum talán legnagyobb élményét adó Avatart. A kiadvány hivatalos magyar borítóját nálunk tekintheted meg először. Egyelőre nem vagyok biztos abban, hogy az…..
Critpic 2012.09.18 16:14:43
Már a mozikban A kaptár-sorozat ötödik filmje, A kaptár: Megtorlás (Resident Evil: Retribution, hazai bemutató: szeptember 13.), a mozitörténet legsikeresebb videójátékból lett film-folyama. Az újságírók már a folytatásról kérdezgetik a főszereplőt, Milla Jovovich-ot, aki…..
"Ezúttal nincs esküvő. Se legénybúcsú. Akkor pedig mi rossz történhet, ugye? De mikor a farkasfalka ismét nekivág az útnak, akkor ott kő kövön nem marad."..
Amerika legtekintélyesebb filmkritikusa Roger Ebert kiosztotta a jövő évi Oscar-díjat. A gálára ugyan csak 2013 februárjában kerül sor, ám ő a Chicago Sun-Times-ban közölt, a rangos Torontói Filmfesztiválról küldött tudósításában egészen határozottan megírta: a legrangosabb…..
FrissMovies FrissElőzetes: Lincoln 2012.09.15 09:49:15
..
Will.i.am, a Black Eyed Peas frontembere és egy ifjú rapper-lány, Becky G együtt szörnyülködnek, ugyanis közös klipet készítettek az új animációs családi vígjátékhoz. A Problem (Monster Remix) című számot a Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak (hazai bemutató:…..
A Warner Bros. és a Legendary Pictures bejelentették, hogy 2014. májusban jön a Godzilla, 3D-ben. A rendező Gareth Edwards lesz, aki közösen írja meg a forgatókönyvet David S. Goyer-rel (A sötét lovag-trilógia), David Callaham-mal (The Expendables - A feláldozhatók) és Max…..