Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m.andrea

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nem mondhatom, hogy rohamléptekben haladnék a fiúk szobájával, de ne legyünk telhetetlenek, kis lépések is lépések. Az első darab, amit átalakítottam nekik, ez a böhöm nagy láda lett. Nagy és ronda. Ronda de nagy. Jóóóóóó sok játék elfér benne és ez a…..
Kicsi Ház Kivilágosodva 2012.09.07 10:26:29
Vannak olyan témák,melyek bárhol, bármikor képesek borzolni a kedélyeket. Jó kis cupákos, velős csontként lehet rajtuk rágódni, meg ölre menni. Mindenki osztja az észt és tudja a tutit. azt tudjuk, hogy ilyen téma a foci, a politika, no meg a szülés.  És ami engem meglepett, hogy…..
   =========================================== === AKTUÁLIS KÍNÁLAT:  www.hasznalttartaly.hu === =========================================== Eladó több db poliészter ( poli-észter) anyagú, üvegszál erősítésű műanyag tartály!!! Lyukas, repedt, tönkrement, használaton kívüli tartályait…..
Kicsi Ház Megint kezdődik 2012.08.14 10:00:00
Kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba belelépni, de én valahogy mégis belelépek, és újra meg újra, egy felújítás kezdetén találom magam. Ez persze, nem panasz. Egészen perverz módon szeretem a felújításokat. Ez a mostani pedig különösen izgalmasnak ígérkezik. A ház, amiben…..
Kicsi Ház A Nagy Ház 2012.08.13 11:31:53
Érdekes, hogy látszólag jelentéktelen döntések később mennyire jelentőssé tudnak válni. Soha nem gondoltam volna például, hogy blogírásba fogni sorsdöntő lehet. Pedig az. Egy kicsike blog, egy kicsi házról, amit kezdetben csak az ismerősök olvasnak, majd egyre többen, egyszer…..