Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pramper

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nem tudom milyen nap van. nem tudom hányadika. és azt sem tudom hány óra. tanulás, alvás, evés, filmnézés, olvasás napok óta. és ezek kombinálása. tanulás alatt elalszom. alvástól megéhezem, de akkor ebéd közben csak megnézek még egy részt valamilyen sorozatból. így lett, hogy délután alszom,…..
A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. válaszából kiderül, hogy Hévízen a Tourinform irodában alakítottak ki csomagtárolós kerékpárparkolót, de a fürdő bejáratánál lerakott járműveket sem szokták ellopni, illetve az öltözőbe is be lehet tenni csomagokat. Kedves Péter!…..
Péterék Balaton-körtúrán álltak volna meg Hévizen pancsolni, de kiderült, hogy kerékpárral nem lehet behajtani. Minden cuccukat viszont nem akarták őrizetlenül hagyni, úgyhogy inkább továbbmentek. A sors különös iróniája, hogy Hévíz honlapján külön oldal csábítja a…..
pramper 2012.08.15 19:09:37
@közödeszed: eszemfaszom, épp ez volt a probléma ,ha nincs megfelelő méretű szekrény , te hova tetted volna a táskáidat!!!Tán kint hagyod!!!Gondolkodj már,és ha valakit támogat az OEP, az miért probléma,tudod miért támogatja, te okos, mert pár évvel ezelőtt munkahelyi baleset érte, tudod milyen az amikor egy 100km sebességgel robogó vonat kisiklik alattad, bunkó!!!!Legyen benne részed, de tudod soha inkább!!!Egy kalauz!!
pramper 2012.08.15 19:33:31
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
Ennyire nem lehetsz értetlen. TUDTUK, hogy nincs megfelelő méretű szekrény ÉPP EZÉRT kértük a vezetőséget, hogy bevihessük a kerékpárt, csomagokkal együtt... Mert korábban nem kerékpárral jártunk ott, de most igen, és reméltük, hogy ez nem kizáró ok, hogy használhassuk a fürdőt. De ezek szerint mégis az. És azt sem gondolom, hogy mi lennénk az egyetlenek, akik nem foglalnak szállást Hévízen egy 3 órás fürdés miatt, de attól még vannak csomagjaik...
pramper 2012.08.16 07:42:00
@Mrs.Columbo: A szekrényről tudtunk, amibe a hátizsákunk befért, az értékmegőrzőröl is mert abban helyeztük el a fényképezőgépet bankkártyát a múltkori ottjártunkkor is, de ha volt kabin miért nem tájékoztatott a recepciós hölgy erről a lehetőségről minket, hiszen a párom pont ezért kérdezte meg, hogy milyen lehetőségünk lenne a nagy csomagokkal bejutni.