Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Főgeci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már harmadik napja, hogy a Jobbik egy elbaszott kommunikációs aktus után magának pofonokat adogatva probálja bizonyítani, országunkat a zsidók uralják. Míg hétfőn Gyöngyösi csak a Hamasz és az Izrael állam konfliktusa miatt listázta volna a zsidókat, Novák Előd ma már…..
Ősszel nem lesz Critical Mass, és jövő tavaszra tervezik a legutolsó bringás felvonulást ebben a formában a szervezők, akik részletesen megírták indokaikat egy blogposztban. A városi kerékpáros kultúra fejlesztéséhez, a bringázás újra divatba hozásához, Budapest utcáinak…..
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
Kettős Mérce Viktor írt! 2012.08.15 11:44:03
Levélben is megjött az értesítés: fél év múlva - ha nem lesz szükség éppen akkor újabb megszorításokra, akkor – jön a munkahelyvédelmi akcióterv. A színes brosúrából már most kiválaszthatjuk, hogyan kívánjuk megvédeni a munkahelyünket, és még Viktor is írt pár…..
Nem szeretjük ezt a "4 évvel ezelőtti Fidesz - mostani Fidesz" összehasonlítást, de amire a recesszió kapcsán rátaláltunk, az egészen szórakoztató. 2008 novemberében, amikor a következő évi recessziót még csak jósolták (nem úgy mint most, amikor itt van), a Fidesz azt…..
Főgeci 2012.08.15 11:14:25