Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bigc

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kis dolog, de nekem elég bosszantó volt, hogy a Jaguar szervíz anyagokban a V6-os blokknál bal és jobb hengersorra hivatkoznak, ellenben a szabványos DTC hibakód leírásokban 1-es és 2-es a hengersorok megnevezése. Nem mindegy, hogy például DTC hibakód alapján melyik oldali lambda…..
   A váltóm elkezdett akadozni, olyan volt, mintha a kuplung fellevegősödött volna.   Kuplung légtelenítéssel kezdtem. A légtelenítő csavar a váltó tetején van, a váltótartó bak mellett benézve a fekete sapkája látszik. No ezt házilag nem lehet jól…..
bigc 2012.08.15 10:27:04
@Kercerece: Szia!
Köszi a gyors választ a hibatárolóból olvasták ki,hogy a kuplungpedál kapcsoló. Egyenlőre csak tájékozódom csak pont most vannak szabin a Homonna utcába és a Nagykőrösi úton az alkatrészesek.
bigc 2012.08.15 11:18:07
@Kercerece: szia
köszönöm,a szerelő is kb ugyanezeket mondta,mert mire oda értem már nem is jelzet hibát,persze a tarolóban benne volt -nem kért pénzt a kiolvasásért-,befújom kontakt spray-el és kivárok.Türelmes vagyok az autóval mert több mint 6 éve nálam van.Nem is sokat költöttem rá.Eddig talán a legjobb autóm (pedig voltak jónak mondott autóim :Bmw-k e30 320 coupé e36 325 coupé,Mercedes,Porsche,Chrysler,Ferrari 348),igaz,hogy most már öregecske,de még mindig van presztízs értéke ez JAGUAR!!! Azt mondják a jaguár két fajta színben van zöld és az összes többi az enyém zöld ;-)