Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bloodyfox

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 61 éves színész, aki nemrég nősült újra, piacra dobta a kaliforniai Napa közelében fekvő házát. Az olasz stílusú villához tartozó birtokon szőlő, természetes tó, és sok egyéb más is akad, így nem véletlen a meglehetősen borsos ár. A több mint kétezer…..
Minden idők legnagyobb magyar sikerét könyvelhetik el a hazai blues rajongók. Little G. Weevil, azaz a 36 éves Szűcs Gábor nyerte a Memphisben véget ért 29. Nemzetközi Blues Fesztivál szóló/duó kategóriáját. Szűcs magyar idő szerint február 3-án hajnali 3 óra körül vehette…..
Bloodyfox 2013.02.05 19:56:04
@László Szűcs:
Én is ismerem és elismerem a munkásságát,a gúnyos meg jegyzések viszont nem érdekelnek.Sajnos sokan vannak akiknek az irigység jutott,mert nem képesek át lépni a saját árnyékukat!Nem véletlen ment el anno a Radics Béla is.Sajnos nem tudunk eléggé sáfárkodni az értékeinkel.
Kőszegi Zoltán fideszes képviselő a minap Erdélyben egy beszélgetés közben kérdésre válaszolva azt mondta, akár 8 éven belül is elképzelhető egy felülvizsgálat Trianon ügyében. A Fidesz és a kormány helyesen el is határolódott tőle. A képviselő azóta már magyarázkodik,…..
Bloodyfox 2012.08.17 21:23:14
@hopptarisznya: Mi a francnak! Még több éhező legyen ? Barom!!
Android Megjelent a Samsung Kies 2 2011.01.07 22:41:00
Samsung Kies szoftvere már nem béta többé, a végső verzió már letölthető. Megváltozott a teljes interfész, gyorsabb lett a szinkronizáció, egyszerűbb a firmware frissítés (a kapcsolódó eszközökról azonnal megmondja a Kies hogy lehet-e frissíteni a firmware-t), továbbá lehet…..