Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fenevad

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor először láttam ezt leírva, azt hittem csak elolvastam valamit. De aztán kiderült, hogy nem erről van szó, hanem arról, hogy akadt egy őrült, aki ezt valóban célul tűzte ki maga elé. Na de ne rohanjunk ennyire előre. A történet ugyanis 1960-ban kezdődik, amikor az űrverseny…..
Fenevad 2010.03.30 13:04:39
@robie3: Kittingeré 36 másodpercig tartott, tehát ez se igen lesz 40-nél több.
Fenevad 2010.03.30 13:05:44
@Fenevad: Bocs, 4 perc 36 volt az, szóval ez 5 perc lesz kb.
Az USA Network egyik legnézettebb, de mindenképpen legviccesebb sorozata, a nálunk Dilis detektívek címmel futó Psych készítői joggal húzogathatták a szemöldöküket, amikor a CBS előjött a Mentalista című sorozattal, aminek pontosan az az alapötlete, mint a Psych-nak, csak…..
A japán Kaguya űrszonda pályafutása ugyan véget ért, de hamarosan két másik űreszköz indul a Holdhoz. A páros a NASA LRO (Lunar Reconnaissance Orbiter) és LCROSS (Lunar CRater Observation and Sensing Satellite) műholdjaiból fog állni, egyben Amerika nagy visszatérése lesz a Holdhoz.…..
A SpaceX nagy tempóval készül új rakétájuk, a Falcon-9 első próbájára. A cég nemrég nyert el egy halom pénzt a CTS megállapodás keretében, ami szerint 2010-től ellátmányt kell szállítania az ISS-hez. Ehhez azonban bizonyítania kell a rendszer működőképességét, ami kissé…..
Knights of Cydonia Region Obama 2008.11.09 18:35:00
No, végre egy nem republikánus elnöke van az USA-nak. Őszintén szólva még nem érdeklődtem annyira az űrkutatás iránt, amikor Clinton volt az elnök, kb pont akkor kezdtem űrtáborba járni, meg sci-fi-t nézni, amikor már Bokor Gyuri ült a bársonyszékben. Apolló programról is csak…..
A rész megint nem a szokásos módon indul,  hanem Dokival, akit az éjszaka közepén hívtak be egy hullához. Nem a legszerencsésebb időpont, de legalább láthatjuk munka közben az öreget, akinek pihentagyúságára úgy tűnik a fáradtság rátett még egy lapáttal, és a szokásos…..
Várható volt, hogy a közismerten prűd, bigott és álszemérmes többségű Egyesült Államokban nem fog simán lecsúszni a nagy népi torkon az, hogy az egyik országos adón egy szimpatikus sorozatgyilkos kalandjait akarják levetíteni. A The Parents Television Council névre hallgató…..