Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LacrossE

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi jóra számíthatunk a mai részből? Könnyekre és búcsúzásra, sokak imája meghallgatásra talál, de ez nem tesz mindenkit felhőtlenül boldoggá. Ugorjunk is rögtön a közepébe, ébredezik a villa, Marci hívogatja Ritát és néz reménykedően ki az ajtón, Anikó se bír aludni, de…..
LacrossE 2013.05.08 21:58:36
@dorothea10: Legalább addig meghagyhattál volna minket a boldog tudatlanságban.
Jó napot kívánok, egy nagy adag izgalmat szeretnék kérni, de nem ám abból a gagyi kínaiból, hanem abból az igazi, tökös, törvényen kívüli, amerikai fajtából – szólt a rendező határozott hangon. Sajnálom uram, az elfogyott. Mást esetleg ajánlhatnék helyette? – kérdezett…..
A Tv2 új teheséggondozó énekműsora szombat este 19:10-kor került képernyőre, és 20:50-ig ott is tanyázott, ami alatt úgy elverte a konkurenciát, mint a kétfenekű dobot. Ez a számok nyelvére lefordítva annyit jelent, hogy a Tv2 műsorát 18-49-ben a tévénézők 32,3 százaléka…..
Relatíve egészen szórakoztatóan hat rám egy bizonyos mértékig a médiaturha, ezt a náthás taknyot is viszonylag sokáig élveztem. Most viszont már eljutottam oda, hogy a komplett stáb, a színészekkel, rendezőkkel, producerekkel együtt tehet nekem egy szívességet, és bizony…..
Folytatódik a YourLook!Ezúttal a Domonkos nevű olvasónk által küldött fotót, rajta pedig egyik kedvenc összeállítását láthatjátok.Ha Ti is szeretnétek részt venni a rovatban, akkor nincs más dolgotok, mint fotót küldeni nekünk a hestyle@gmail.com e-mail címre. A…..
Az ősszel még a nézettségi lista élmezőnyében tanyázó NBC télen, amikor a The Voice és a Revolution című újonc elment pihenni, olyat bukott, mint Kun Béla. Február közepére már a Univision nevű, spanyol nyelvű tévé is verte, azaz lecsúszott az ötödik helyre, és senkit az…..
Folytatjuk a YourLook rovatot, melyben ezúttal a Marco nevű olvasónk által beküldött fotót, rajta pedig kedvenc összeállítását láthatjátok. Nekünk írt leveléből idézünk: "Azért szeretem ezt az összeállítást, mert egyedi és biztosan nem jön velem szemben Budapest utcáin.…..
A Bors infói szerint közel egy évvel a Való Világ megnyerése után még mindig szállodában lakik VV Attila, mivel a nyereménylakása nem készült el. A beígért zuglói lakásból nem lett semmi, mert az építési vállalkozó becsődölt, ezért az RTL Klub rendelkezésre bocsátja azt…..
Tavalyi listánk nyomán idén is összeállítottunk egy kívánságlistát Karácsonyra! Attila listája:    Kütyü: iPod Touch Megszállott zene rajongó vagyok, szinte éjjel-nappal "hallgatóznék", ha tehetném.Viszont most jutottam el odáig, hogy a telefonom memóriája…..
LacrossE 2012.12.24 17:36:39
Kívánságlistám

Kütyü: Sony Xperia Tablet S

Cipő: Zara Military Ankle Boots
www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/hu/en/zara-W2012/269239/861527/MILITARY%20ANKLE%20BOOTS

Ruhadarab (1): Zara Velveteen Trench Coat
www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/hu/en/zara-W2012/277002/912558/VELVETEEN%20TRENCH%20COAT

Ruhadarab (2): az nem kell, bőven elég az első is. :D

Kiegészítő: Ray Ban RB3044 - L2848 AVIATOR SMALL METAL

+1 bármi egyéb: Ministry of Sound MOS 006
Amikor megláttam ezt a hírt, azt hittem, hogy valami viccel van dolgunk, de aztán rá kellett jönnöm, hogy nem, ez bizony nem átverés! Kicsit nehéz belegondolni, hogy van olyan, aki pizza illatú szeretne lenni, de ha mégis van ilyen, akkor örömmel közlöm, hogy nem kell tovább órákat…..
Ismét exkluzív anyaggal jelentkezünk, a HeStyle-on debütál ugyanis Éder Krisztián legújabb, exkluzív fotósorozata. A fotósként is egyre elismertebb énekes legutóbb a "Mainstream" nevet viselő kiállításával ért el sikereket, emellett pedig jelölték a Glamour magazin "Women…..
A múlt keddi események itt olvasható .... Szerda van, Máté érkezik, talán egy picit ismét korábban, mert a pszichológus még laptopozik. A belépő férfin egy rút fehér dzseki van, ami talán menő, de nekem nem tetszik. Elég zaklatottnak, vagy inkább eltökéltnek látszik, lássuk…..
Előző péntek itt. Péntek van, de a szokásostól eltérően már délelőtt Andrással vagyunk. Ül azon a bizonyos kanapén és telefonálgat. Igen, kitaláltátok, még mindig Laurát hivogatja. (Vajon Judittal is próbálkozott beszélgetni ennyiszer az elmúlt egy év alatt?) Viszont ő…..
A múlt szerdai itt. Szerda van és nekem van mára egy jó és egy rossz hírem. A jó (?) hír, hogy ma megismerhetjük Zsófi apját, a rossz pedig az, hogy ma jön a lány utoljára. Hiányozni fog. Zsófi mai kelléke tehát az édesapja, aki a pszichológus háza előtt várja a lányát.…..
Zsófi korábban itt. Szerda van, ma megint Zsófiról szólnak a hírek. És én már megint magyarázkodok…. Az introban olyan jelenetet idéznek, amiről e poszt hasábjain nem olvashattatok korábban: a lány a gyógyszerbeszedés után, már-már öntudatlan állapotban a modellekről…..
LacrossE 2012.12.06 18:24:40
@beacska: nem hal meg mindenki, ha lesz második évad, Dargay tuti marad, meg szerintem Csákányi Eszter is. Már ha követik az amerikai verzió irányát.
LacrossE 2012.12.06 21:09:05
@Segna: miért? Azért, mert azt követik, okot nem tudok, de szerintem az amerikai az izraelit követi. Szóval írhattam volna azt is, ebben igazad van, tudom én, hogy az eredeti izraeli.
HeStyle Szőrös nyakkendő 2012.11.29 18:35:49
Újabb piaci rés lett betömve a világegyetemben: itt a mellkasszőr-printes nyakkendő. A szőrtelenítés ellen lázadó, lélekben hippi irodistáknak... vagy valami ilyesmi. 34,95 dollárba kerül és hihetetlen, de négyen már megvették, ugyanis azt írják, hogy nem rossz,…..
Másfél éve annak, hogy Patinszki Misáról először írtunk itt a HeStyle-on, annak apropójából, hogy egy terjedelmes anyag jelent meg róla az olasz GQ hasábjain. Bár akkor még csak ismerkedtünk a Wam Models fiatal modelljének nevével, mára biztosan állíthatjuk, hogy bizony nem volt…..
LacrossE 2012.11.27 23:16:37
Rio de Janeiróban mutatták be a Coca Cola Clothing jövő téli kollekcióját. Mint azt már megírtuk, ez a Coca Cola saját ruhamárkája, amely főleg brazil földön vetette meg a lábát, de mégis... Valahogy nem tudjuk elképzelni azt, hogy a brazil (vagy akármilyen más nemzetiségű)…..
Sok mindenre számítanánk egy sokszor sorozatgyilkosokról vagy éppen sátánizmusról "daloló" metál zenekartól, de egy karácsonyi pulóverre semmiképpen sem.Az amerikai Slayer együttes néhány napja tette fel hivatalos webáruházába az ünnepi, halálfejekkel díszített…..
LacrossE 2012.11.27 19:51:37
Nemrég nyílt meg az Inditex csoporthoz (Zara, Pull&Bear, Bershka,stb.) tartozó Massimo Dutti márka első magyarországi üzlete Budapesten, a Fashion Street-en, azaz a Deák Ferenc utca és a Bécsi utca sarkán. A 800 négyzetméteres üzletben nemcsak a nők vásárolhatnak, a felső…..
Határátkelő Ti mit tennétek? 2012.11.25 06:49:00
Most ott tartok, hogy nem tudom, mit csináljak. Maradjunk itthon, és várjuk, hogy egyszer majd fellendül az ország, és éljek meg valahogy, vagy legyek újra alkalmazott valahol külföldön? „A keserű előzmények 18 éves koromban megismerkedtem ex-párommal, akinek szimplán egy…..
LacrossE 2012.11.25 11:53:07
@Kellemes Zérókomponista: én azért nem adok tanácsot, mert szerintem nincs értelme. :) Amit már adnék, azt előttem leírták, és habár azt írtam, alibit gyárt, azt is érzem rajta, hogy kész változtatni, és már ott tart, hogy elindul, csak ehhez valamiért kell neki az is, hogy itt is leírják neki. Ez pedig megtörtént, itt igazából nincs rossz döntés, én a helyében külföldön próbálkoznék, nem pedig várnék egy olyanra, ami nem feltétlenül történik meg, plusz, vissza bármikor vissza lehet jönni, de később még megbánhatja azt, hogy nem cselekedett.

Na, mégis tanácsot adtam. :)
És nem akartam leszólni a posztírót, remélem, nem úgy jött le, inkább értetlenségemnek akartam hangot adni.
Ismét exkluzív anyaggal jelentkezünk, nálunk jelenik meg ugyanis elsőként ez a vagány és rendkívül jól sikerült fotósorozat, amely a Fuck The Clock címet viseli és amelyért már több külföldi online divatoldal is "bejelentkezett", de mi kaptuk a lehetőséget, hogy elsőként…..
LacrossE 2012.11.23 23:30:11
@..cSo..: Ilyeneket nem is akarnék látni az utcán.
De lehet, arról van szó, hogy én szeretek sokkal visszafogottabb stílusban öltözködni, szóval a "legextrémebb" dolog rajtam, az egy fülbevaló és egy vastag keretes "sztk" szemüveg. :D
Azok, akik az ilyen extrém dolgokat nem szeretik is tudnak úgy öltözködni, hogy ne lássák viszont ugyanazt a ruhát máson: én pl. nagyon szeretek ebayen ruhát vásárolni, rendszeresen onnan szerzek be magamnak mellényt. :)
HeStyle Téli darabok a H&M-től 2012.11.23 12:38:40
A H&M frissítette aktuális téli kollekcióját, ezáltal pedig az azt népszerűsítő lookbook fotósorozatot is, melyben Arthur Kulkov modell segítségével ismerkedhetünk meg a svéd fast-fashion márka hidegebb hónapokra szánt kínálatával, azon belül is most inkább a…..
Még tavaly tavasszal írtunk a WeWood márkáról, amelynek érdekessége az, hogy fából készült, anti-allergén órákat készít vásárlóinak. A környezettudatos márka kizárólag olyan fákat használ fel a gyártásra, amelyek leginkább maradék vagy kidobásra szánt anyagok, sőt…..
A hátizsákoké a 2012-es esztendő. Na jó, túlzok, de hogy a hátizsák valóban egy olyan kiegészítő, amire vágyni lehet, azt igazolja ez a darab a Club Monacotól. Nekem mint tárgy, nagyon tetszik, de nem tudom eldönteni, hogy hordanám-e. Mi a verdikt? Nektek tetszik vagy…..