Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feederes berza

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett az idő, hogy valami sajátot, valami újat, igényeset alkossunk, így hamarosan többed magammal elindítjuk a fishingtime.hu-n, a Fishing Time Magazint. Addig is a blogom aktív - ezt követő időszak még kérdéses -, de akár így lesz, akár úgy, a megszokott minőségben…..
feederes berza 2012.11.02 14:24:44
"Az nem is igazi horgász, akinek még nem rántotta hal a horgot mélyen a húsába." - ezzel nyugtattam magam, amikor  felszíni csukázás közben egy óvatlan pillanatban a nem tudom hányadik bicska csuka az ujjamba tépte a sokszoros erősségű, sósvízi, óriás szakállú horgot. Egy…..
Neccesen, de szombat délután öt előtt pár perccel leértünk Siófokra, ahol mint kiderült, este nyolcig megvásárolható az engedély a víztorony aljában, mindezt hétfőtől szombatig, reggel nyolctól este nyolcig megtehetjük (a vasárnapi nyitva tartásra nem emlékszem, de akkor is…..
  - Én itt leülök. - majd kinyitotta kis székecskéjét, és nekilátott a meder centiről-centire való letapogatásnak. Szabiról minden horgász barátja tudja, hogy képes órákat szűrni a vizet egy pontban, ha ott halat érez. Még sosem számoltam, de cca. negyven csalit is képes…..
feederes berza 2012.08.15 17:34:41