Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heidiszerint

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemetlen tréfája az életnek, hogy az idei nyár legmelegebb napjai rendszerint vasárnapra esnek. Nem áll rendelkezésemre statisztika, hogy a magyar lakosság hány százaléka él légkondicionált otthonokban, de abban biztos vagyok, hogy a szám alacsonyabb, mint a következő napok…..
Egyre többet hallani arról, hogy szeretnék bevezetni a kilenc évfolyamos általános iskolai képzést. Az, hogy valamit tenni kell, kétségtelen. A gyereklétszám csökken, ami tanárok elbocsátásához vezethet, mindeközben pedig bizonyos tárgyakból már tanárhiány van. Magyarország…..
2024-es Olimpia, Budapest, Magyarország. Látom magam előtt, ahogy a kávézók teraszán minden szem a nagyképernyős tévékre szegeződik. Az emberek feszülten várják, lesz e újabb magyar arany. Minden győzelem az övék is kicsit, ok arra, hogy büszkék legyenek rá: magyarok. Ebben…..
A TV2-nél tényleg elgurult a gyógyszer, és úgy tűnik, nincs egyetlen munkatárs sem, aki szolidan felemelné a bőrkanapé alól, beadná a Mokkának, a Tényeknek, meg az Aktívnak, megsimogatná a buksiját, és azt mondaná, hogy pihenj egy kicsit, nyugalom van, meg béke. Már eddig is a…..