Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baboca

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A halálozási okok között ugyan nem elsőrendű, de ettől még megdöbbentő a hír. Idén eddig 67 nőt ölt meg a férje vagy élettársa. Ennyi élet nem létezik tovább, mert a mellette lévő férfi nem tudott uralkodni az indulatain, és azt a házastársán vezette le különböző…..
baboca 2008.11.26 10:07:52
TCrown,

1. a kissé ironikus szövegem elején ott van a ha, de itt most elárulom neked nem kell féltened, biztonságban vagyok, olyan család és olyan pasi mellett, aki sosem ütne meg.

2.A te felfogásod is arról szól, hogy a vert fél (legyen az nő vagy férfi) hibája az, hogy hagyja hogy megverjék.
Én pedig azt mondom, hogy az olyan embernek, aki hagyja, hogy megverje a pasija/férje/nője/felesége annak már nem egészséges az énképe stb.
Engem nem vernek, én is azt mondom: Nem hagynám! Ha mégis megverne (valszínű ő győzne a 160 cm-em és 50 km-om ellen), tuti feljelenteném, otthagynám a francba, velem ilyet nem tehet!

De, nem vagyok ilyen helyzetben, engem nem terrorizálnak, az énképem rendben, a pasim tisztel mint embert, mint nőt, mint társat, mint barátot, mint leendő gyermekeink anyját és ez persze nem egyirányú. Sőt, én olyan családban nőttem fel, ahol ugyanez megvan. Az erőszaktól pedig konkrétan irtózom (komolyan, még a kutyám sem tudom veréssel nevelni), én a szavak embere vagyok.

Ugyanakkor a véleményem az, hogy amikor ilyen helyzetben van egy nő/férfi, mindent másképp lát, mint te vagy én. Hülyén hangzik, ha azt mondom nem egészséges az ahogy ő látja a dolgokat, inkább azt mondom, hogy ő úgy látja a világot, ahogy azt a domináns (erőszakos) fél láttatja vele. Ezt mi nem érthetjük meg. Ennyi. Ezek az emberek egyfajta agymosáson is átmennek, megtörnek. Szerintem igencsak nagy százalékban csupán segítséggel tudnának kilépni ilyen helyzetből. Ez valakinek pedig megadatik, valakinek pedig nem.
Proszektúra Ki kit vádol hamisan? 2008.11.18 17:43:00
Megkezdődött a Zsanett-ügy néven ismertté vált eset pótmagánvádas eljárása a Fővárosi Bíróságon Ha népszavazással kéne eldönteni, szinte biztos vagyok abban, hogy a szavazók 90 %-a arra voksolna, hogy a rendőrök tavaly májusban Zsanettet megerőszakolták.Valószínűleg…..
Filmdroid A Ringu-trilógia 2008.11.17 19:02:00
Nagyon ritka az, amikor az eredeti filmek gyengébben muzsikálnak, mint a remake-ek, nos, a Ringu-filmek pont ilyenek. Haladjunk szépen a megjelenések ideje szerint.   Ringu     Még 1998-ban rendezte Nakata Hideo, Suzuki Koji azonos…..
Rogue Sec Sziget 2008.06.11 16:44:00
Délutáni gyorsként, csak egy gondolat, melyet főleg ez a cikk pattintott ki belőlem, meg sok másik, amit lusta vagyok előtúrni az index-archívumból, de jól tudjuk hogy vannak ilyenek. Egyszerűen nem fér a fejembe a Sziget rendezvényt évek óta ellehetetleníteni kívánó…..
baboca 2008.06.11 21:49:48
van egy vicc, ami nagyon beszédes

új lakót vezeti végig a poklon az ördög.
3 üst mellett mennek el.
Az első üst előtt egy csomó fegyveres áll. A második üstöt egy fegyveres őrzi. A harmadik előtt senki. Az új lakó rákérdez, hogy ez miért van így, mire az ördög magyarázni kezdi:
Az eső üstben amcsik vannak, folyamatosan másznak ki, ezért van szükség a sok fegyveresre, hogy megállítsák őket.
A második üstben a németek vannak. Ők időről-időre kiemelnek egy vkit, de ekkor jön képbe az a katona. Lelövi.
Na de a harmadik üst előtt senki sem áll?-veti közbe az új lakó.
A harmadik üstben magyarok vannak feleli az ördög, Az üstöt nem kell hogy őrizze senki, mivel mihelyst vmelyikük menekülni próbálna a többi visszahúzza...

Kb ez leírja a mostani vitát (és még sok mást is...)

Egyébként aki arról beszél, hogy a szigeten drogosok, iszákosok járnak csupán az sohasem volt még kinn. Én 16 évesen mentem ki, szigorúan bátyói felügyelet alatt, de olyan pozitív benyomást tett a Sziget, hogy négy éven át kijártam egy-egy hétre:) (manapság már annyira nem vonzz, ,ár csupán egy-egy napra járok ki) És akár hiszitek akár nem, Én nem vagyok iszákos, nem drogozok stb.
Jah, és az unokatestvéreim, akik pedig külföldiek imádják, és szinte minden évben eljönnek a Szigetre. Jah, és nemcsak oda! Sőt mindkét uncsitesóm ide szeretne jönni hosszabb időre is, egyikük egy szemesztert tanulna majd itt, másikuk pedig orvosi gyakorlatát szeretné itt tölteni. ráadásul rengeteg barátjukat is hozzák, akikkel megismertetik Budapestet is, mikor itt vannak. Igazi tahó külföldiek mi....