Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borcsev Emil

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hinném, hogy nagyon egyedül lennék a világegyetemben azzal az életérzéssel, hogy Szanyi Tibor nem tartozik a gyengéim közé. Sőt. Körülbelül Kövér Lászlóval egy kategóriába tartozónak tekintem, ha a modortalan tahóságról van szó. Azonban most kivételesen nem elsősorban…..
Borcsev Emil 2013.05.08 09:16:13
@Lindalinda: mikor nyitod a trafikod?
Borcsev Emil 2013.05.08 09:18:05
@Lindalinda: úgy látom, te egy fizetett pr-os fidesznyik vagy. innentől a véleményed zérót ér.
Varánusz Az Orbán bukás receptje 2012.12.14 06:29:19
Itthon egymásba érnek a diáktüntetések, a Fidesz kárderosztálya olyan zilált, mint pitypang mező tornádó idején, a gyengébb idegzetű igazhitűek ordítva verik az asztalt, van középiskola az országban, ahol szerintük már csak a Jóisten és az ima segíthet, és a hangulaton…..
Borcsev Emil 2012.12.14 14:50:31
@Vitéz László: Nagyon egyetértek. Sajnos ami szart összehordtak, azt a következő kormánynak kell széthordani. Anulálni kell az egész rohadt aljas csaló társaságot.
"Arra már láttunk példát, hogy aki az ifjúságot semmibe vette, az sokáig nem maradt hatalmon"    "Viszlát magyar felsőoktatás? NEM!Legyen ez az első lépés: oszd meg ezt, hogy mindenki lássa, hogyan hazudnak a képünkbe azok, akik csak papolni tudnak! A kettő az lesz,…..
Borcsev Emil 2012.12.05 13:39:26
@a szív fészkei: Én ott voltam az operánál január 2-án. De az a baj, hogy sok honfitársunk azt hiszi, hogy majd minden megoldódik. Valakik által.
Hogy hogyan kellene megoldani? Na ez az amihez sok pénz kell. Meg sok elégedetlen ember. Amiből, nagyon sajnos, egyre több van.
Borcsev Emil 2012.12.05 13:47:05
@a szív fészkei: na kiderül itt a végére, hogy ki a forradalmár :)
Borcsev Emil 2012.12.05 13:14:11
@a szív fészkei: erről beszéltem. végig sem olvastad amit írtam, vagy értelmezni nem tudod a magyar szavakat: Réges-régen el kellett volna zavarni ezt a csaló és tolvaj bandát....
Képzeljük csak el, hogy mi lenne, ha a tavasszal megrendezendő magyar-román világbajnoki selejtezőn az MLSZ döntené el, hogy kik legyenek a bírók, hogy mekkora legyen a pálya mérete, hogy mekkora legyen a kapu, hogy hány csere lehet, hogy hány percig melegíthetnek a meccs előtt a…..
Az álláskeresős reality valahol a valóságshow-műfaj egyik pöcegödre, hiszen azt használja ki (már ha nem egy megrendezett színjátékról van szó), hogy szerencsétlen emberek egy állásárt cserébe bármit bevállalnak. Lehet ezt persze szórakoztatóan is csinálni, a brit The…..
Önmagában is elég lenne a nyomós érvekkel alá nem támasztott, ezer sebből vérző választási feliratkozás bevezetése, de a kormánypárti képviselők fricskát adtak az egész idős korosztálynak és a mozgáskorlátozottaknak is...
Borcsev Emil 2012.10.17 14:46:15
@MACISAJT: Te nagyon gyökér és cinikus vagy.
Mekkora lehet a pánik a Fideszben, ha Orbánt már a saját szavazói sem érdeklik? Fénylő Csillagunk és az egyébként sem hallatlan logikájáról híres Habony Művek a GFG Századéggel karöltve úgy döntött, ők a fideszes szavazók nélkül fognak választást nyerni. Az megszoktuk,…..
Vajon mit csinál egy olyan állami tulajdonú non-profit társaság, amelynek alapítása 450 millióba kerül, a fenntartása pedig évente cirka 3,36 milliárdba?  Asszisztál a magyar dohánypiac újrafelosztásához. A dohánypiac újrafelosztásának állomásairól és annak várható…..
Van amelyik celeb céltudatosan szivárogtatja ki csöcsös-farkas-dugós videóit vagy képeit, majd a felhajtást meglovagolva vagy keres velük egy kellemesebb összeget (Pamela Anderson és Tommy Lee) vagy egy közepes dugásról (Kim Kardashian) vagy szopásról (Paris Hilton) készült rossz…..
Borcsev Emil 2012.09.17 13:15:43
Azt írja a Blikk, hogy Bochkor Gábor, nemrég felégetett, beszántott és sóval bevetett Neo FM-ből a Tv2-höz igazol, egészen pontosan a Mokka című reggeli műsorba. A reggeli tévéműsorok egyeduralkodóját (az m1 néha bakiparádéba forduló monstre híradója nem tekinthető annak)…..
Borcsev Emil 2012.08.15 09:41:50
@СubE: üdvözlöm a barátaidat is, nekik is olvass néha fel. Ez a blog nem arra való, hogy bárki is ossza az észt, hogy hogyan kellene művelődni. Ha nincvs tv-d és rádiót is ritkán hallgatsz, akkor adódik a kérdés: hogy vagy ilyen kiművelt az internetes véleményformálásban??? Akadémikus kérdés volt, nem érdekel a válaszod.
@zsírvezér, nagyontetszett a válaszod, a páncéltőkés Vösendorfer kölünösen eredeti :)