Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Regressziv

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem most lesz még itt 2015, mi viszont már bizakodóan várjuk a következő évet, és az esedékes filmes termést. Jön A szürke ötven árnyalata, a Jupiter felemelkedése, na meg a várva-várt folytatások: a Bosszúállók második, a Jurassic Park negyedik, a Terminator ötödik, a Star…..
Médiaviagra Tudtad, hogy…? #28 2014.08.26 20:01:31
A főiskolán Harrison Ford csak azért vett drámaórákat, hogy könnyebben csajozhasson, hamarosan azonban egészen megszerette a színészetet. Később Los Angelesbe költözött, ahol kisebb szerepeket kapott ugyan, ám ez nem volt elég arra, hogy eltartsa családját, ezért könyvtári…..
Bizarr egy téma jött velem szembe tumbleren tegnap: az egymillió forintos guminők weboldala. Bizony, a guminő már rég nem a sörszagú, izzadt és fingós poénokkal teli, amcsi jellegű legénybúcsúk vicces kelléke, hanem komoly iparág. Ennek a piacnak a csúcsán ül a Real Doll nevű…..
Regressziv 2013.10.21 15:05:42
@pamut: Gyertyán Ervin: A kiberneroszok tündöklése és bukása. Ez lesz majd az irányvonal. Élethű szexrobotok. Elég durva lenne.
„Amikor a hugyog bugyog”        Irdatlan lendülettel vágódott ki az ajtón. A semmihez sem címzett ócska kis kocsma ajtaja hatalmasat csattant a falon, tudatva pár méteren belül a környezettel, hogy Joe Harsh kijutott. Szívdobbanásnyi időre megállt a poros földúton,…..
  Felejthetetlen volt a Halálsoronban, de szinte bármelyik szerepét ki lehetne emelni. Michael Clarke Duncan igazi szerethető karakter volt. Ha kidobót játszott, ha bérgyilkost, vagy látnoki képességekkel rendelkező halálraítéltet, mindig jelenvolt benne a szerethető, nagy mackó,…..
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
Regressziv 2011.02.02 16:15:58
Most, hogy Bruno Heller a két évvel ezelőtti "ki a tököm ez az angol csávó?" státuszból a "ja, a legsikeresebb újoncot készítő angol úr?" állapotba került tévés berkekben, sok, korábban bezárt kapu megnyílhat előtte, elérhet olyasmit, amit eddig nem tudott…..
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az átkosban egész sok emlékezetes főcím készült. Ablak, Panoráma, A HÉT, Szeszélyes évszakok, Tévétorna, Telesport és lehetne még sorolni hosszan. Persze nyilván azért is ragadtak meg az agyunkban, mert több évtizeden keresztül…..