Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haspook

1 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Haló mindenkinek!Körülbelül öt éve vettem a lakásom a nyolcker szívében. Egy cél vezérelt, hogy olcsó legyen a lakás és viszonylag nagy. Itt siekrült az Orczy kert közelében megtalálni a megfelelőt.Leszögezném, hogy én nem tartozom az általam mélységesen gyűlölt…..
Vasárnap Piliscsabára kellett mennem. Az óbudai állomáson szálltam fel a vonatra, de kicsit korán értem ki. Jó 20 percet kellett várnom. Gondoltam sebaj. Csend van, viszonylag jo levegő, idő így kényelmesen sétálgattam a pályaudvaron. Ott hallottam fél füllel, ahogy a vasútőr…..
Új MÁV blog Majdnem baleset 2008.06.03 10:32:53
A levelet olvasva ideges lettem. A forgalmista és a másik sínbohóc (mert az ilyen vasutasokat más szóval nem tudom illetni) legalább a helyzet komolyságára való tekintettel lehettek volna normálisak. De a röhögés még lényegtelen is lenne, hanem a kedves jegyvizsgáló biztosan nem…..
Elkészült a Kerékpáros Budapest Program, amit szerdán mutatnak be a Városházán. A programról Lumina és Kirk kapitány beszélgetett László Jánossal, a Magyar Kerékpárosklub elnökével. Miről szól a Kerékpáros Budapest Program? A legfontosabb megállapítás, amivel a program…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
Haspook 2008.05.14 13:51:27
w Libera nos! 2008.03.25 05:30:00
A technikai elemzés stimmel, ám szükségszerűen jelenidejű. Ma és holnap még az a kérdés, lesz-e SZDSZ, vagy kiírják a szappanoperából, mint Buzimisit a Barátok köztből. De a pártpaletta nem az ország; az országban nem pártok élnek, hanem emberek. Akiknek egy részét…..
w Hörömpő cirkusz, világszám! 2008.03.19 06:00:00
Alkotmányos népítélet, ilyet szól. A nemzetközi sajtó hüledezve végzi dolgát, és fordít: constitutional mob law. A mob law, az egy rosszul csengő kifejezés, tetszik tudni. Ugyanis a mob, az baromállat csürhét jelent. Van rá szép görög szó is: ochlokrácia. Mindkettő azt…..
w Isten is megsegít 2008.03.17 08:00:00
Szuperforró téma lett a szolidaritás. Állítólag nyerésben is van, meg abból lesz a jövő nagyobb kenyere. Tekintsük meg ezért közelebbről, mi is volna ez. Odáig rendben, hogy az embernek megesik a szíve a nála szerencsétlenebbeken; a hóvirágos nénitől akkor is vesz hóvirágot,…..
Csodálatos összeesküvéselmélet-csírát találtunk egy vicces kis blogon Hajdú Péterről, amiből egyenesen adódik mai kínzó kérdésünk: Miért van az, ha a magyar k-zs kategóriás celebritik és szocik hátán felkapaszkodott médiahíresség egyszer észreveszi, hogy aktuális…..
w Lost Highway 2008.03.06 05:30:00
Akármi is történik vasárnap, utána jó lesz megtorpanni kicsit, és elővenni a térképet. Még mielőtt elhisszük, hogy ilyen egyszerű ez, és menetből eltöröljük a buszjegyet, a vonatjegyet, a könyvtárjegyet, meg a kenyér árát is. Mert végül ott állnánk a puszta közepén…..
Subba Pákó pácban 2008.01.15 09:06:00
Már megint Pákó! Ígérjük, hogy nem szerepel majd itt hetente, de ez a történet igazán különleges. Történt, hogy Pákót meghívták Szlovákiába fellépésre. Meg is érkezett annak rendje módja szerint, de meglepetésére a színpadot nem találta, csak egy…..
Ahahahahahahaaaa, még csak hétfő van, de már meg is érkezett a hét szpemje. És mivel mi különösképp szívünkön viseljük a Fiesta zenekar sorsát, rögvest meg is osztjuk veletek. Ugye ti sem akarjátok, hogy Csordás Tibiék "elbukják" a pénzüket? Feladó: V**** Kata…..
Nem gondoltuk volna, de tudtok olyan felhasználót beküldeni akitől még mi is kellemetlenül érezzük magunkat. Tudjátok, az a hülye érzés amikor felröhögtök a monitor előtt ülve, aztán valahol a lelketek mélyén rossz érzésetek lesz. Persze lelkiismeret, jó vicc, na elő a…..
Subba És akkor jött egy busz 2008.01.07 13:53:18
Olyan rég volt már itt ilyen országimázsépítő videó. Kristóf küldte, neki köszönjétek...
Az alábbi üdvözlőlapot karácsony előtt küldte szét a főváros főkapitánya (illetve a BRFK  sajtóosztálya) a magyar média szakmunkásainak: A kérdés tehát adott: hány lsd-bélyeget nyalt el a grafikus, amikor e budapesti panorámát papírra vetette? ..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..