Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petracska_munkat keres

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma végre érdemleges esemény történt. Tegnap éjjel kaptam egy szokásos promóciós e-mailt, hogy frissítsem az önéletrajzom és valóban eszembe jutott, hogy szükséges lenne, mert jóval korábban töltöttem fel, így a legutóbbi munka nem szerepel benne. Feltöltöttem az…..
Azért azt nem gondoltam, hogy kapkodni fognak utánam a munkaerőpiacon, de hogy konkrétan sehonnan sem jeleznek vissza, kivéve a naivan beküldött hostessmunkáról az alábbi levelet, az szíven ütött. "Kedves Petra! Köszönjük, hogy megkerestél minket. Regisztrációs adataid és…..
Még tombol a nyár, újra meleg az idő, ilyenkor pedig a fesztiválok mellett a strandokat is szívesen látogatjuk. Ha megrögzött zenerajongó vagy, vagy csak szeretnél egy jót bulizni a barátaiddal, bőven válogathatsz még a nyári események közül. Hogy szórakozásod felhőtlen…..
Egy kezdő álláskereső első feladata mindig a területileg illetékes Munkaügyi Központ felkeresése. Nem voltam soha híve annak, hogy nyitásra érkezzünk, ha szeretnénk elintézni valamilyen hivatalos ügyet. Ilyet utoljára talán a középiskolában csináltam, akkor is csak azért,…..