Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MadManVissatért

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fene gondolta volna, hogy az Expendables ekkora hullámot fog elindítani, mint ami nemsokára elsodor minket. Nagyon úgy néz ki, hogy a bugyuta, tesztoszteron-dús akciófilmek új, leginkább "nyugdíjas"-nak nevezhető korszaka előtt állunk, hiszen nem elég hogy augusztus végén végre…..
Szegasztok! Újabb régi játékot fogok bemutatni nektek, ezúttal a "felnőttebbeknek szánt" kategóriából, mely mellesleg egy régi, híres franchise első darabja is volt! Jó szórakozást!  ..
MadManVissatért 2012.08.13 22:12:02
@Kagamin:
"Inkább nekem az a hely az Avernus Cathedral alatti résznek tűnik a kiálló részből (Defiance), a tűz meg a szertartás része valószínűleg"
Helyes feltételezés, ha a Defiance történetét vesszük. Mortanius, a halál oszlopának őre ott emésztette fel magát és a Hash ak gik szekta vezetője lett, plusz megszállott. De szerintem az nem Avernus katedrálisának katakombája, mert a Blood Omenben tesz egy látogatást Kain, ahol Azimuthot győzi le, és nem mellesleg az első találkozása-vigyázat spoiler- Raziellel, aki akkorra már a lélekrabló entitás a Soul Reaverben, szóval Avernus több értelemben is sorsfordító.

És ja. Az első Soul Reaver óta követem a szériát. A második rész csavarától anno egy óra hosszáig csak ültem és próbáltam összerakni, hogy most mi a fene van. Akkora Csavarintások vannak benne, hogy... Node azt hiszem Kagamin ezt nagyon jól tudja. Érdemes végigvinni, ha csak a Soul Reaver szériától is, mert a Defianceban vannak utalások a Blood omenre is.

Befejezésként még érdemes megemlíteni a Soul Reaver Chtulu kitenkintgetését (két szó: Elder God).