Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bunk0

0 bejegyzést írt és 278 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi legsikeresebb magyar közösségi oldal, a wiw.hu alapítója és a tüntetéseken aktív szerepet vállaló Várady Zsolt tizenegy évvel ezelőtti, jelentéktelen tettével kapcsolatos hivatalos iratokat valaki kiszivárogtatta a HírTV-nek. A Magyar Narancs pedig megírta, hogyan vert meg egy házaspárt…..
bunk0 2014.12.05 19:13:09
@toportyánzsóti: miért gyűlölsz? annyi bűnöm van, hogy élni mertem a szólásszabadság jogával ... olyan nehéz elfogadni a tiédtől különböző véleményeket?
bunk0 2014.12.05 19:16:16
@Satyala: "más dolga sem volt 11 éve, mint hogy a közélet szempontjából full érdektelen Váradiról adatokat gyűjtsön"

az iwiw 2002-ben indult, 2003-ban már komolyan felfigyeltek a benne rejlő potenciálra az illetékes szervek, minden okuk megvolt rá, hogy a tulajdonosról információkat gyűjtsenek
bunk0 2014.12.05 19:26:12
@toportyánzsóti: "aztán akinek más a véleménye azt levadássza"

te most éppen mit csinálsz velem? szeretném békében kifejteni a véleményemet, zaklatásra, beszólogatásra nincs szükségem. köszönöm.
A kormány most a sokak számára még az internetnél is jelentősebb kitörési pontot, kapcsolatokat és magát a szabadságot jelentő iskolákat veheti el. Mindazok tehát, akinek most a megfelelő oktatáshoz való hozzáférésük került végleg veszélybe, mit tehetnek? Oláh Noémi…..
Az MTI közölt pár fotót az Amerikai Nagydíjon felbukkant hírességekről nem sokkal a rajt előtt, és mit ad isten, fény derült arra is, hogy Austinban egy dimenzióportál is van, nem csak versenypálya, ugyanis maga Joey Tribbiani lépett ki rajta a Jóbarátokból, nem ám esetleg Matt…..
bunk0 2014.11.02 21:48:02
@L.A.M: ezt nem kellett volna. a bezzegnyugatot nem illik fikázni, nekik mindig igazuk van. itt csak a félázsiai MTI-n illik röhögni, úgyhogy fogd vissza magad kicsit ha kérhetlek
Titkos román focilobbi? Az UEFA-ba befészkelődött Hungária krt-i tudjukkik láthatatlan légiói? Városokat szétverő IQ fighterektől kezdve a mandiner főszerkesztőjéig mindenki Nemzetközi Méretű Nagy Magyarellenes Erőkről beszél. A dotoho szokás szerint kipukkaszt egy újabb…..
bunk0 2014.11.02 20:28:00
@Csehszlovák Kém: "A cigányozás rasszizmusnak minősült, míg egymás szidása nacionalista (lelátói) konfliktusnak."

akkor a magyar-izraeli meccsen történt mocskoszsidózás is csak "lelátói konfliktus" volt?
bunk0 2014.11.02 20:28:09
@tarackos: "tehát egy angol magyaron lehet azt kiabálni, hogy angolok húzzatok haza"

tőled is kérdezem: akkor a magyar-izraelin nyugodtan lehet zsidózni?
1. Vajon a Nyugat felé öklét rázó, Kelet felé kacsintgató, Kádár népének muzsikáló, polgári ethoszt elvető, a modern világot egyre kevésbé értő, kurucos víziókba menekülő vagy csak simán eszmék nélküli, etatista, államra telepedő, hatalomtechnikázó, homályban…..
Az elmúlt napok magyarországi történései rég nem látott kommunikációs aktivitást hoztak a magyar kormány és a különböző nemzetközi szereplők között. A helyzet olyan mélyen van átitatva belpolitikai vonatkozásokkal, hogy nem könnyű annak csupán külpolitikai olvasatáról…..
bunk0 2014.10.29 11:37:29
@bunk0: el fog jönni az a generáció akiket már nem lehet lerázni azzal a pofátlanul cinikus válasszal h "szar dolog a demokrácia de jobbat még nem találtak ki"

az EU-ban jelenleg 27 millió munkanélküli van, magyarázd el nekik hogy ez a létező világok legjobbja és hogy miért fontosabb a melegházasságról vitanapot tartani mint a 27 millió munkanélküliről
Internetes vitákban időről-időre fölmerül, hogy a nickek miért "névtelenül" írnak, és miért "nem merik vállalni" az igazi nevüket. Különösen közéleti emberek és politikusok szeretnek büszkélkedni azzal, hogy lám, ők bátran a saját nevükön írnak, bezzeg a kommentelő a…..
bunk0 2014.10.19 22:14:12
@Robinzon Kurzor: már ne is haragudj de ha valaki 2014-ben képes azon kiakadni hogy egyeseknek van pofájuk álnéven kommentelni az interneten arra legszívesebben olyan dolgokat mondanék amibe belepirulna a blogmotor.
maradjunk annyiban h igen, megbaszhatja - ez a minimum
bunk0 2014.10.22 13:05:13
@Holger Hartland: lehet hogy túl sarkosan fogalmaztam, de Lányival nem az a legfőbb bajom hogy nem érti az internetet, még csak nem is az hogy magas lóról beszélve lekezeli a "maifiatalokat" hanem az, hogy befolyásos közéleti szereplőként, véleményformálóként végigasszisztálta a "rendszerváltást" és az azt követő éveket, most meg olyan kritikákat irogat mintha neki semmi köze nem lett volna az egészhez mert tegnap jött a Marsról. márpedig ez a képmutatás olyan szintje amit nem tudok szipla csipkelődéssel elintézni. ha ezzel átléptem az itt elfogadott normákat akkor a továbbiakban visszafogom magamat, de bocsánatot azért nem kérek érte.
A Napi Gazdaság online az MTI-re hivatkozva tegnap este öntött egy adag hideg vizet az internet adó miatt forrpont közelébe jutott közhangulatra. E szerint az új sarc plafonja magánszemélyek esetében havi 700, cégeknél havi 5000 forint lesz. Mielőtt hátradőlnénk, és gyorsan…..
Az adóhivatal elnökasszonya? Az étolaj áfájáért cserébe? Jézusmária! Egy kis darabka világ omlott össze bennem!... Ugye nem kell mondanom, hogy mennyire balfaszság, ha valaki csak most döbben rá arra, hogy valami nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nem kóser a magyar adóhivatallal? Kedves…..
Jobbegyenes WTF?! 2014.10.17 14:58:23
A magyar adóhatósági vezetők és Fidesz-közeli üzletemberek  - köztük Habony Árpád és a Századvéget vezető Heim Péter) kitiltása olyan sztori, amit mintha kifejezetten a Jobbegyenes wtf rovata számára írtak volna. Az első felkiáltás, ami a híreket olvasva kibuggyan az…..
           A magyar televíziózás egyik üde és illatos mélypontja volt, amikor Bánó András egy cigányok által elkövetett lincselési kísérlet után a cigány lélektanról faggatta Osztolykán Ágnes LMP-s politikust. Az ember el nem tudja képzelni, hogy miért pont Osztolykán…..
„Nincs zsidó, sem görög;  nincs szolga, sem szabad; nincs férfi, sem nő: mert mindnyájan egyek vagytok a Krisztus Jézusban.” (Gal, 3, 28.) Borbély András írása (1) a nemzeti jelölő hegemóniája A magyar kormánypárt retorikai stratégiájának zsenialitása az, hogy a…..
A kattintásvadász cím következménye a gyors pontosítás kényszere: valójában arról lesz szó, hogy miért jó olyan helyen élni, ahol a melegek merik vállalni másságukat.  Fél éve Berlinben élek, és itt rendszeresen látni olyan párokat, akik nyugodt, félelem nélküli gyengéd…..
Ez most nem jött össze a Sztárban sztárnak. Van ez így, olyan nincs, hogy egy többrészes showműsor minden adása egyformán vicces, friss, szórakoztató legyen, és hát a TV2 műsorának tegnapi adását tulajdonképpen csak a zsűri, és főleg Hajós András megjegyzései mentették meg…..
„Én az Együtt-PM szövetség kiteljesítéséről, megerősítéséről szeretek beszélni.” Szigetvári Viktor szavai az Inforádió Aréna c. műsorában1 – 2014. 09. 18.     Ma Magyarországon formálisan ugyan többpártrendszer van, ám a gyakorlatban – azaz a politikai…..
A magyar politikai élet karanténba zárta magát. Ezzel lezárult az út, ami sehová se vezetett. Politikai zombik rohangálnak a magyar ugaron. Az ún. baloldalnak ki kéne tenni végre a táblát, hogy game over, és jöjjenek az újak, az ártatlanok. Zárják magukat fagyasztóládába,…..
Európa (vagy amit értünk alatta: Nyugat- és Közép-Európa) a személyi autonómia és a közösségi önrendelkezés szabadságára épít. Látszólag. Fennhangon és gőgösen hirdeti az egyéni és a csoportos szabadságjogok fontosságát és érvényességét. Önhitt magabiztossággal…..
bunk0 2014.09.18 10:40:23
@bunk0: "az emberek nemhogy meghalni de már élni sem hajlandóak egymásért"
bunk0 2014.09.18 10:46:52
@bunk0: az is tanulságos hogy a 40 milliós ukrajnában meg a 150 milliós oroszországban összesen is csak párszáz gyökér akad aki hajlandó volt gyilkolászni, pedig ezek a népek jóval agresszívabbak mint az európai átlag
Hűtős autó blog A tej öltöztet 2014.09.02 12:05:34
Előző bejegyzésem folytatásaként ismét reklám fotók következnek. Nem szeretném részletezni, hogy a tej egészséges-e vagy sem, illetve, hogy mennyi a napi ajánlott fogyasztási mennyiség. Erről találni elég cikket a neten. Régen még egyértelműen egészségesnek véltük a…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Tisztelt Olvasók! Lapunk – előreláthatólag az év végéig – 16 oldalon jelenik meg. Annak érdekében, hogy ezt ellensúlyozzuk, néhány változtatást hajtottunk végre. Ezek mindegyike azt a célt szolgálja, hogy Önök ezt ne érezhessék meg, a megszokott tartalmat és minőséget…..
bunk0 2014.08.11 09:34:15
@Nem Penny hajója: ha jól értettem nem azt írták hogy januártól újra 20 oldalas lesz hanem azt hogy januárig lesz 16 oldalas. januártól meg majd 2 oldalas lesz, ha egyáltalán :)
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
Dinamó Műhely Ennyi volt 2014.07.15 09:12:55
„Miskolc a miskolciaké”  Pásztor Albert   Para-Kovács Imre írása   Éppen húsz éve történt, hogy Kecskemét felé mentünk néhány Narancsos kollégával és Kőszeg Ferenccel, hogy a helyi könyvtárban ünnepeljük a liberalizmust, amikor jött a hír, hogy az SZDSZ beszáll…..
Van az ember, ami a férfit jelöli, meg vannak a nők, legalábbis ez derült ki az mti ma reggel 7:41-kor kiadott közleményéből: Mexikó-terrorizmus Összecsapás Mexikó középső részén, sok halottal Mexikóváros, 2014. július 1., kedd (MTI/AP) Egy összecsapásban a mexikói…..
bunk0 2014.07.01 15:10:07
@Gyevi bíró: hát sajnos elképzelhető hogy valamelyik túlbuzgó fidesznyalonc műparasztkodott, hátha a gazdája megsimogatja a buksiját